FOLLOW US: facebook twitter

Διήμερη πεζοπορία και διανυκτέρευση στο ποτάμι της Νεμούτας

Ημερομηνία: 05-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10533″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Σαββατοκύριακο 5-6 Αυγούστου 2017 ο ΕΟΣ Αμαλίαδας “Ορειβατείν” διοργανώνει εξόρμηση στην Νεμούτα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πεζοπορία και διανυκτέρευση στο ποτάμι με σκηνές.

Το πρόγραμμα της εξόρμησης έχει ως εξής :

Σάββατο 5 Αυγούστου

Αναχώρηση με τα αυτοκίνητα σας στις 3το μεσημέρι από την Πλατεία Ανεμόμυλου στην Αμαλιάδα. ( Με Οδηγό τον Ηρακλή Αλτιπαρμάκη)

Ανασύνταξη στο χωριό Νεμούτα και μετά από μια σύντομη διαδρομή 4 χιλιομέτρων (σε χωματόδρομο) θα φτάσετε στον παραποτάμιο χώρο όπου θα στήσετε τις σκηνές σας και θα διανυκτερεύετε.

Για την διανυκτέρευση ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για τον εξοπλισμό που θα χρειαστεί (φώς ,σκηνή, υπόστρωμα …. κτλ) όπως επίσης και για την διατροφή του (φαγητό , νερό, πρωινό… κτλ ). Στον χώρο διανυκτέρευσης θα υπάρχει ψησταριά με κάρβουνα για όποιον θελήσει να φέρει να ψήσει.

Κυριακή 6 Αυγούστου

Θα ξεκινήσετε στις 9:00 το πρωί για μία τρίωρη διαδρομή στο ποτάμι και τους καταρράκτες . Θα απολαύσετε ένα υπέροχο , καταπράσινο, τοπίο και οι πιο τολμηροί θα βουτήξουν στα παγωμένα νερά.

Μετά την επιστροφή σας στον τόπο κατασκήνωσης θα ανεβετε όλοι μαζί στο χωριό Νεμούτα όπου τελειώνει η δράση σας και παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής.

Στο σημείο αυτό , όποιος δεν βιάζεται να επιστρέψει, μπορεί να κάτσει στην Ταβέρνα που υπάρχει στο χωριό για φαγητό η για να απολαύσει ένα παγωμένο αναψυκτικό.

Ενδεικτικός εξοπλισμός camping:

  1. Σκηνή
  2. Φουσκωτό στρώμα η υπόστρωμα
  3. Μαξιλάρι
  4. Υπνόσακος
  5. Φακός
  6. Φιδάκια αντικουνουπικά & κάτι αντικουνουπικό για το σώμα
  7. Είδη προσωπικής υγιεινής
  8. Φορητό Ψυγείο
  9. Μαγιό
  10. Πετσέτες
  11. Νερό
  12. Σακούλες για σκουπίδια

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot