FOLLOW US: facebook twitter

Δημοσκοπήσεις

Ημερομηνία: 20-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”16793″ img_size=”full”][vc_column_text]«Παλιά μας τέχνη κόσκινο» οι δημοσκοπήσεις κοπανάς μια να έχουμε να περνάμε και μετά αρχίζουν τα γνωστά τροπάρια. Η αντιπολίτευση -που συνήθως προηγείται- λέει τα δικά της, η κυβέρνηση –που συνήθως έπεται- λέει κι αυτή τα δικά της και όλα είναι μια χαρά( και για το πόπολο δυο τρομάρες).

Δημοσκοπήσεις λοιπόν –να φαν’ κι’ οι κότες- δυσμενείς πάντα για την κυβέρνηση που ανοίγουν την όρεξη στην αξιωματική αντιπολίτευση και ζητά εκλογές εδώ και τώρα «για να αποκτήσει ο τόπος αξιόπιστη κυβέρνηση» και οι «κυβερνητικοί κύκλοι» να απαντούν εκλογές θα γίνουν το φθινόπωρο  του 2019, και τότε ο λαός θα κρίνει ελεύθερα και ανεπηρέαστα.

Πρωτότυπα πράγματα δηλαδή, η αντιπολίτευση ζητά να φύγει η κυβέρνηση, αν είναι δυνατόν χθες, και η κυβέρνηση να απαντά ότι εκλεχθήκαμε για τέσσερα χρόνια.

Όμως όλες οι δημοσκοπήσεις –έτσι λένε οι ειδικοί- αποτυπώνουν «στιγμιαίες» διαθέσεις και άρα μπορεί να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Και όταν οι βολικές δημοσκοπήσεις αλλάζουν τότε αρχίζουν τα δύσκολα.

Οι μέχρι χθες αξιόπιστες ενδείξεις γίνονται ξαφνικά αναξιόπιστες και τρέχεις στο ΕΣΡ να διαμαρτυρηθείς. Άσε τους κομματικούς «εγκέφαλους» που κινδυνεύουν με… εγκεφαλικό. Υπάρχουν και κείνοι οι «παλιοί» που σου φωνάζουν δυο χρόνια τώρα « το θέμα δεν είναι τι λένε οι δημοσκοπήσεις, αλλά τι λες και τι κάνεις εσύ».

Σου φταίει κανείς αν εσύ νόμιζες ότι πηγαίνεις «καβάλα στ’ άλογο»…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot