FOLLOW US: facebook twitter

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: «Πρώτη προτεραιότητα το κοινό συμφέρον του τόπου μας και των συμπολιτών μας! Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, ας θέσουμε το εμείς πάνω από το εγώ..»

Ημερομηνία: 30-07-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”67236″ img_size=”full”][vc_column_text]Η αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου «πλημμύρισε» με ανθρώπους από όλο τον νομό που στήριξαν την πρωτοβουλία του Δημοτικού συμβούλου και πολιτικού στελέχους  της ΝΔ και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση με θέμα  «Ηλεία: παρελθόν/ παρόν/ μέλλον» την περασμένη Τετάρτη 25 Ιουλίου.

«Η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα τιμητική και μου δίνει δύναμη και κίνητρο να συνεχίζω να αγωνίζομαι για το καλό του τόπου μας και των συμπολιτών μου», επεσήμανε συγκινημένος ο κ. Κωνσταντόπουλος στην αρχή της ομιλίας του, η οποία κύριο στόχο δεν είχε να καταδικάσει το παρελθόν ούτε να ισοπεδώσει το παρόν αλλά εκφράσει με αντικειμενικότητα και  χωρίς εμπάθειεςεύλογουςπροβληματισμούς για την έως σήμερα πορεία του νομού μας και κυρίως  να υπογραμμίσει τα κύρια σημεία και τους κυριότερους άξονες, στους οποίους πρέπει να στηριχθεί κεντρική και τοπική αυτοδιοίκηση για να « χτίσει» το μέλλον που αρμόζει στην Ηλεία.

Τόσο ο κ. Κωνσταντόπουλος όσο και οι εκλεκτοί ομιλητές  που τοποθετήθηκαν στην εκδήλωση,διατύπωσαν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα μπορούσαν να θέσουν επιτέλους τον νομό μας σε τροχιά ανάπτυξης και να τον «απεγκλωβίσουν» από την στασιμότητα των τελευταίων ετών.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία ανθρώπων από όλους τους κομματικούς χώρους, γεγονός που απέδειξε πως ο κ. Κωνσταντόπουλος έχει χτίσει ισχυρές φιλίες κι  έχει κερδίσει την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου όνταςέναςάνθρωπος που δεν φοράκομματικέςπαρωπίδες και έχοντας ανοιχτή την πόρτα του για όλους τους συμπολίτες του αδιακρίτως.

Η εκδήλωση ανέδειξε μια άλλη οπτική που έχει ανάγκη σήμερα ο τόπος για να ξεφύγει από το τέλμα της μιζέριας και της αδράνειας.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο κ. Κωνσταντόπουλος κατέστησε σαφές πως επιθυμία του  αποτελεί αυτή την στιγμή η ενασχόληση του με την κεντρική πολιτική και μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για την Ηλεία, και πως έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο μπορεί να τον συνδέει μακρά οικογενειακή και φιλική σχέση αλλά όπως ο ίδιος με έμφαση τόνισε, δεν θα επέτρεπε ποτέ αυτό να αποτελέσει το εισιτήριο του για το ψηφοδέλτιο της Ηλείας. Ο ίδιος έχει ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που προώθησε ο Πρόεδρος και τα συλλογικά όργανα του κόμματοςκι επιθυμεί να εξεταστεί με αξιοκρατία και διαφάνεια το βιογραφικό του και η μακροχρόνια πολιτική και κοινωνική του δράση και μια ενδεχόμενη υποψηφιότητά του να στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε αυτά.

Κίνητρο του και στόχος του για την επιθυμία του αυτή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος, είναι ναέχουμεεπιτέλους ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot