FOLLOW US: facebook twitter

Δηλώσεις συγκομιδής οινοστάφυλων

Ημερομηνία: 06-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1193″ img_size=”full”][vc_column_text]Υποχρεωτικά έως τέλη Νοεμβρίου στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Ν. Ηλείας

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Ηλείας,  ανακοινώνεται ότι όλοι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση  υποχρεούνται να  υποβάλουν το αργότερο μέχρι  30 Νοεμβρίου 2017 δήλωση συγκομιδής .

Η δήλωση συγκομιδής  υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής  Υπηρεσίας «Δήλωσης συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων »  της επίσημης  ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ  www.minagric.gr.

H ποσότητα που προορίζεται για οινοποίηση εισάγεται στο πεδίο «οινοποίηση από τον δηλούντα», «παράδοση σε συνεταιρισμό» ή «πωληθέντα σε οινοποιό » ανάλογα με την περίπτωση. Οι κάτοχοι αμπελουργικής έκτασης που οινοποιούν μόνοι τους το σύνολο της παραγωγής τους υποβάλλουν μόνο δήλωση παραγωγής. Σε περίπτωση ολοκληρωτικής καταστροφής του προϊόντος πρέπει να υποβάλλεται μηδενική δήλωση συγκομιδής .

Η μη υποβολή των δηλώσεων αυτών αποκλείει τους παραγωγούς από τα ευεργετικά μέτρα (πρόγραμμα αναδιάρθρωσης, άδειες αναφύτευσης) για την επόμενη και την τρέχουσα αμπελοοινική περίοδο).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot