FOLLOW US: facebook twitter

Δεν υποβαθμίζεται το ΚΥ Βάρδας

Ημερομηνία: 09-06-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”27590″ img_size=”full”][vc_column_text]Διαβεβαιώσεις από το διοικητή της 6ης ΥΠΕ στους εκπροσώπους δήμου και φορέων της περιοχής

Διαβεβαιώσεις για τη συνέχισης της ομαλής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βάρδας έλαβε η αντιπροσωπία του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης με επικεφαλής τον δήμαρχο Ναμπίλ Μοράντ, από τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Παναγιώτη Νικολόπουλο.

Μέλη του ΔΣ Ανδραβίδας – Κυλλήνης, εκπρόσωποι του Κέντρου Υγείας Βάρδας και φορείς της πόλης, άκουσαν τον κ. Νικολόπουλο να επαναδιατυπώνει το σχεδιασμό της ΥΠΕ για τη λειτουργία του Κ.Υ. Βάρδας σε τακτικό ωράριο καθημερινά από 8.00π.μ. έως 9.00μ.μ. και η εφημερία του Κ.Υ. τις λοιπές ώρες του 24ωρου. Ο διοικητής της ΥΠΕ εκτίμησε ως αδικαιολόγητη η ανησυχία των φορέων της Βάρδας για ενδεχόμενη υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας.

Κατά τη συζήτηση  υπήρξε συμφωνία για την ανάγκη ενίσχυσης του δυναμικού του Κέντρου Υγείας, όπως και όλου του συστήματος της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Παράλληλα διατυπώθηκε η πρόθεση της 6ης ΥΠΕ, μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου της Π.Φ.Υ., να πραγματοποιήσει σύσκεψη των ενδιαφερομένων σε επίπεδο νομού για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των αλλαγών που γίνονται στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Ο κ. Μοράντ μιλώντας στην Πρωινή ανέφερε πως το νομοσχέδιο που πρόκειται να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή δεν αναφέρει το θέμα των εφημεριών, παρά μόνο τη διαφοροποίηση του τρόπου λειτουργίας των Κέντρων Υγείας σε δύο βάρδιες.

Το θέμα των εφημεριών θα συζητηθεί στη συνέχεια, αλλά όπως είπε έλαβε διαβεβαιώσεις πως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Βάρδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot