FOLLOW US: facebook twitter

Δεν άντεξε ο Κόροιβος

Ημερομηνία: 21-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Η ατάκα του Ντίνου Καλαμπάκου αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Κοροίβου-ΑΕΚ, αποδίδει σαφέστατα την εικόνα των ματς. Είπε ο κόουτς στο συνδρομητικό κανάλι μετά τη λήξη του περιώνυμου αγώνα στην Ήλιδα: «Δεν αντέξαμε να κυνηγάμε τους παίκτες της ΑΕΚ»!

*Τα γνωρίζαμε όλα αυτά. Τις δυσκολίες του αγώνα, την ανωτερότητα της ΑΕΚ. Δεν γνωρίζαμε ότι δεν θα παίξει ο Μιλουτίνοβιτς, οπότε με τόσο συρρικνωμένο ρόστερ, ο αγώνας θα εξελισσόταν φυσιολογικά. Η ΑΕΚ ήταν μέγα φαβορί και το απέδειξε. Άσχετα, αν οι «Μπλε» πάλεψαν το παιχνίδι όσο το επέτρεπαν οι δυνάμεις τους, δηλαδή επί 27 λεπτά (52-51).

*Ο Κόροιβος και πάλι δεν είχε τρίποντο 3/15, ενώ έκανε 10 λάθη στο β΄ ημίχρονο και 15 συνολικά. Αυτά, συν την απουσία του Σέρβου, έφεραν τη βαριά ήττα. Ο κόσμος πάντως συμπαραστάθηκε, αφού βρέθηκαν στην Ήλιδα 1300 φίλαθλοι, από τους οποίους, 150 ήταν ΑΕΚτζήδες.

*Κορυφαίος παίκτης ο ανεξάντλητος Γκότσερ, ο οποίος έπαιξε σε όλο τον αγώνα και είχε 20 πόντους (6/9 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 2/3 βολές).

*Ακολουθεί το παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην πόλη της Θεσσαλίας, με τους «Σακαφλιάδες» να μην έχουν σωθεί ακόμα.

 

Είδατε η Λευκάδα;

Το Σάββατο ο Κόροιβος έπαιζε στην Ήλιδα αλλά το μυαλό όλων ήταν στη Λευκάδα, όπου η καταδικασμένη ομάδα του νησιού έπαιζε με τον Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για την ιστορική ομάδα της Πάτρας. Η Λευκάδα πήρε τη νίκη στο τελευταίο λεπτό κι ανάσανε όχι μόνο ο Κόροιβος αλλά και η Κύμη.

*Όπως είδαμε, κανένας δεν χαρίζεται σε αυτό το επίπεδο. Η Λευκάδα έδιωξε το Χάρη Μαρκόπουλο, συνέχισε με τον Τακιανό που την ανέβασε και θα χαριζόταν στον Απόλλωνα;

*Εδώ ισχύει ο σώζων εαυτόν, σωθείτω!

 

Έχασε η… μισή «Μπάρτσα»

Η πορεία πρωταθλητισμού που έκανε ο ΠΑΟ Βάρδας ανακόπηκε στην Τρίπολη. Ο Παναρκαδικός που είχε να γευτεί τη νίκη πάνω από τρεις μήνες  νίκησε τη… μισή «Μπάρτσα».

* Ήταν γνωστό πως ο Ηλίας Φωτόπουλος είχε μεγάλα προβλήματα, καθώς για διάφορους λόγους απουσίαζαν οι Περικλής Πολίτης, Σιδέρης, Αγουρίδης, Πατάπης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 63΄ η ομάδα έμεινε με δέκα, αφού ο ρέφερι από τη Δυτική Αττική έβγαλε δεύτερη κίτρινη στον έμπειρο Κοκκίνη, μετά από προβληματισμό και αδημονία και η «Μπάρτσα» συνέχισε με παίκτη λιγότερο, πράγμα που το πλήρωσε με δεύτερο γκολ! Μάλιστα, η ατυχία συμπληρώθηκε με το χαμένο (δοκάρι κι έξω) πέναλτι του Σαμπανέι! Ένα πέναλτι δώρο του ρέφερι Σταθόπουλου που έκανε λάθη, αδικώντας τον ΠΑΟΒ σε καθοριστικές φάσεις (αποβολή Κοκκίνη, δεύτερο γκολ).

 

Μεγάλη βυσσινόλευκη νίκη

Το Σάββατο ήμαστε πολύ αισιόδοξοι πως ο Αστέρας θα κέρδιζε την ομάδα της Μεγαλόπολης. Τελικά όχι μόνον την κέρδισε αλλά πέτυχε μια μεγάλη νίκη που δίνει αυτοπεποίθηση στους «βυσσινί» για τη συνέχεια. Δεν συζητάμε πλέον, παρά για μια μεγάλη πορεία ως το τέλος του πρωταθλήματος.

*Ο Λάζαρος Σέμος κατέβασε την ομάδα με 2-3 αλλαγές, πολύ ισχυρή, με Αρβανίτη και Γκατιάγκα. Δικαιώθηκε πλήρως, καθώς η ομάδα πέτυχε τη μεγαλύτερη φετινή της νίκη!

*Σκόραραν για πρώτη φορά οι Οντβόνγκ και Μπαρδούσης ενώ από ένα γκολ πέτυχαν και οι Γκατιάγκα, Σταθάτος. Ο τελευταίος έχει πετύχει τέσσερα, όσα και ο Μελετίδης.  MVP του αγώνα ο Σταθάτος.

*Λίγοι φίλαθλοι στο γήπεδο, κάπου διακόσιοι ενώ ήταν καλός ο Λάκωνας ρέφερι, Αγρανιώτης. Αντίθετα, μπάχαλο στις υποδείξεις τους τα έκαναν οι βοηθοί, Μπούτσαλης και Πάγκαλος.

*Αυτή την εβδομάδα οι ομάδες έχουν ρεπό για να γιορτάσουν την εθνική γιορτή και θα συνεχίσουν στις 2 Απριλίου το ταξίδι τους στη Γ΄ Εθνική.

 

Έγινε κι αυτό

Ιδού που οδηγεί η ατιμωρησία. Διακόπηκε το παιχνίδι Α2 Κατηγορίας στο Γούμερο. Ο αγώνας ήταν για το πρωτάθλημα και ο φιλοξενούμενος Ολυμπιακός Ζαχάρως προηγείτο 0-1. Ρέφερι ο Άγγελος Πήττας, ένας από τους προβεβλημένους διαιτητές μας, αξιολογημένος ως βοηθός της Σουπερλίγκα και από τους 3-4 καλύτερους ρέφερι τοπικών πρωταθλημάτων. Η κόκκινη ερέθισε τον Γουμεραίο παίκτη κι έδωσε δύο φάπες στο πρόσωπο του διαιτητή. Σιγά μη συνέχιζε το παιχνίδι ο αξιόλογος αυτός ρέφερι. Έφυγε στα αποδυτήρια και αμπαρώθηκε. Ως να έρθει η Αστυνομία και να ανακοινώσει ότι διακόπτει τον αγώνα!

*Οι ποινές είναι μεγάλες και μπορεί να φτάσουμε ως την αφαίρεση βαθμών. Υπάρχουν πιο κάτω ομάδες που κινδυνεύουν. Η Πειθαρχική έχει το λόγο. Θα αποφασίσει και τότε θα την κρίνουμε…

 

Έφυγε ο Β. Αστερής

Πλήρης ημερών έφυγε από τα πρόσκαιρα στα αιώνια ο μπαρμπα-Βασίλης Αστερής, σιδηροδρομικός από την Αμαλιάδα. Είναι ο πατέρας του Γιώργου, του Ηλία (διαμένει μόνιμα στην Κόρινθο) πρώην διαιτητής κι αυτός και του Σταύρου. Διαιτητής είναι και ο εγγονός του, Βασίλης, γιος του Ηλία. Με το Γιώργο και τον Ηλία μας συνδέει το γεγονός ότι βγήκαμε από τη σχολή διαιτησίας του Συνδέσμου Ηλείας, το σωτήριον έτος 1974. Ας αναπαύεται ο καλός αυτός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Θερμά συλλυπητήρια…

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot