FOLLOW US: facebook twitter

Δεκάδες παιδιά καθάρισαν την παραλία της Κυλλήνης

Ημερομηνία: 03-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28701″ img_size=”full”][vc_column_text]Μαθητές δημοτικών σχολείων μαζί με το «χαμόγελο του παιδιού»

Τα παιδιά ήταν χθες οι πρωταγωνιστές στην παραλία της Κυλλήνης, όχι βέβαια για να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές, αλλά για να συμβάλλουν στον καθαρισμό της.

Έτσι, χθες, για 10η συνεχόμενη χρονιά, τα παιδιά από το “Χαμόγελο του Παιδιού” ,το Δημοτικό Σχολείο Κυλλήνης-Κ.Παναγιάς, το Νηπιαγωγείο Κυλλήνης -Κ.Παναγιάς,το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας, καθώς επίσης και οι αξιόλογοι δασκαλοι τους, δίδαξαν μαθήματα σεβασμού και προστασίας στον περιβάλλον μας και με μια πολύωρη προσπάθεια καθαρισμού της παραλίας Κυλλήνης και πέρασαν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους. «Με θέληση και συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

Από νωρίς το πρωί δεκάδες παιδιά, με μαύρες σακούλες ανά χείρας, τα καπελάκια τους για τον ήλιο και την καλή τους διάθεση, με τις οδηγίες των δασκάλων τους και των υπεύθυνων του χαμόγελου του παιδιού, ξεχύθηκαν στην παραλία της Κυλλήνης και την έκαναν λαμπίκο σε μια μεγάλη έκταση.

Παράλληλα ασχολήθηκαν με διάφορες δραστηριότητες και ζωγράφισαν σε μεγάλα χαρτόνια εικόνες για το περιβάλλον και τη θάλασσα.

Φωτογραφίες Δήμητρα Φιτσάλου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot