FOLLOW US: facebook twitter

Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας: Έλαμψαν τα αστέρια του μέλλοντος

Ημερομηνία: 14-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

diathlo-2

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας και ο Ναυτικός Όμιλος Κυπαρισσίας συνδιοργάνωσαν την Κυριακή με απόλυτη επιτυχία το Δίαθλο Αρχαίας Ολυμπίας 2017 και παράλληλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2017.

Με σύμμαχο τον καιρό, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη διοργάνωση. Το μεγαλύτερο μέρος των 5 χιλιομέτρων του τρεξίματος έγινε μέσα στην πόλη με τη ζώνη αλλαγής για το ποδήλατο να περιμένει στην είσοδο της Ολυμπιακής Επιτροπής, περνώντας ανηφορικά πάνω από το Αρχαίο Στάδιο. Η διαδρομή των 20 χιλιομέτρων με το ποδήλατο είχε κυκλική κατεύθυνση προς τη Λιναριά και πίσω, 2 κύκλους από 10 χιλιόμετρα ο καθένας.

diathlo

Τα αποτελέσματα

Στη Γενική Κατηγορία Ανδρών την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, ενώ στη δεύτερη θέση ήρθε ο Αλέξανδρος Μπενέκος και στην τρίτη ο Χρήστος Πουρνάρας. Στη Γενική Κατηγορία Γυναικών νικήτρια ήταν η Μαριλού Καζαμαριώτη, η οποία ήταν και η νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Δεύτερη γυναίκα η Κατερίνα Φιλιππίδου και η τριάδα έκλεισε με τη Dianne Vatis.

Τη σκυταλοδρομία κέρδισε η ομάδα του Φιλαθλητικού με τον Μαρίνο Τσούκα και τον Διονύση Τσούρα να την απαρτίζουν.

Στις κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, έλαμψαν τα αστέρια του μέλλοντος. Στην Κατηγορία των Εφήβων, νικητής του αγώνα ήταν ο Άγγελος Μαυρογιάννης . Δεύτερος ήταν ο Νίκος Πονηρέας  και τρίτος ο  Βασίλειος Παππάς.

Στις Νεάνιδες πρώτη ήταν η Μαριλού Καζαμαριώτη και δεύτερη η Μελτέμ Αχμέτ.

Στην Κατηγορία των Παίδων Α’ νικητής του αγώνα ήταν ο Luis Woodgate, ενώ νικήτρια στις Κορασίδες Α’ η Robyn Woodgate . Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας των Παίδων Β’ νικητής αναδείχτηκε ο Λουτσιάν Ιγκνάτ και, αντίστοιχα, στην κατηγορία των Κορασίδων Β΄ η Νιόβη Κουβαρά. Στους Παμπαίδες Α’ την πρώτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Αρνόκουρος και στις Παγκορασίδες Α’ η Βούλα Ράπτη.  Τέλος, στην κατηγορία των Παμπαίδων Β’ νικητής ήταν ο Νικόλαος Τσιρδήμος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot