FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Κούτσης: «Είχαμε δύο πρόσωπα»

Ημερομηνία: 06-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54177″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο τεχνικός του Πανηλειακού, Γιώργος Κούτσης, μιλώντας στην «Πρωινή» για το ντέρμπι, τόνισε πως η ομάδα του έδειξε δύο πρόσωπα: «Είχαμε δύο πρόσωπα  στο παιχνίδι. Στο α΄ ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε σε 2-3 περιπτώσεις. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, παρότι δεχτήκαμε γκολ πολύ νωρίς. Αυτό που με προβλημάτισε ήταν το β΄ ημίχρονο, όπου περίμενα να έχουμε τον ίδιο ρυθμό και να δημιουργήσουμε κι άλλες προϋποθέσεις για γκολ αλλά δεν ήμασταν καλοί. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο και οι απουσίες που είχαμε, Μπουρλάκης και Κρεββατάς, καθώς πρόκειται για δύο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές μας», ανέφερε ο 44χρονος προπονητής.

«Στόχος η 3η θέση»

Όσο για το στόχο του Πανηλειακού, τις εναπομείνασες τέσσερις αγωνιστικές, ο Γιώργος Κούτσης ανέφερε: «Στόχος μας πλέον είναι η 3η θέση. Οφείλουμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με αξιοπρεπέστατη πορεία. Είχαμε πει εξαρχής ότι θέλουμε να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, ανταγωνιστική, που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο κι αν ερχόταν ο πρωταθλητισμός δεν θα λέγαμε όχι…».

Δύο απουσίες με Λεωνίδιο

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Κώστας Κρεββατάς που ταλαιπωρείται από θλάση στον τετρακέφαλο, δεν προλαβαίνει ούτε το ματς με το Λεωνίδιο, την προσεχή Κυριακή στον Πύργο, ενώ ο Μπουρλάκης που έχει θλάση στο δικέφαλο, αναμένεται να επιστρέψει προς το τέλος της εβδομάδας στις προπονήσεις και ίσως αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας. Απών θα είναι και ο τιμωρημένος Παναγιώτης Νιφορόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot