FOLLOW US: facebook twitter

Γιορτή της εκπαίδευσης!: Παρουσίαση των προγραμμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας

Ημερομηνία: 30-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα

«Ο ήρωας ο Ηρακλής πρωταθλητής της ζωής» από τους λιλιπούτειους μαθητές του Νηπιαγωγείου Αλφειούσας.

Σε γιορτή της εκπαίδευσης, εξελίχθηκε η χθεσινή εκδήλωση παρουσίαση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποίησαν τη φετινή χρονιά μαθητές Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας και η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο.

«Κυκλοφορώ με ασφάλεια» από τους μαθητές της Γ’ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου.

Όπως τόνισε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κ. Παναγιώτης Ζεύλας στην παρουσίαση, συμμετείχαν μαθητές των δημοτικών και των νηπιαγωγείων, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, υλοποίησαν διάφορα προγράμματα με άξονα την ασφάλεια, την υγεία, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τα στοιχεία του πολιτισμού που ουσιαστικά προσδιορίζουν την ταυτότητα μας. «Είναι μια γιορτή της εκπαίδευσης.

«Το Αειφόρο Σχολείο των Ονείρων μας» παρουσίασαν οι μαθητές της Ε’ και Στ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσοχωρίου.

Τα παιδιά έχουν την χαρά να παρουσιάσουν και να επικοινωνήσουν την εργασία τους και η όλη εκδήλωση έχει ένα πανηγυρικό χαρακτήρα που σα στόχο έχει να βγάλει την εκπαίδευση από τα στενά όρια της τάξης και έρχεται σε επαφή με την κοινωνία, διεκδικώντας ένα καλύτερο επίπεδο εκπαίδευσης.

«Γιορτή της εκπαίδευσης» χαρακτήρισε την χθεσινή εκδήλωση παρουσίαση ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Π. Ζεύλας.

Είναι βασική αρχή ότι αυτά τα προγράμματα έχουν τον εκπαιδευτικό χαρακτήρα και οι μαθητές καλούνται να ανακαλύψουν και να βιώσουν την γνώση και αυτό το κάνουν συνεργατικά σε ομάδες».

«Δάσος, δάσος είσαι εδώ;» από τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου

Μαθητές εν δράσει

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εφτά Δημοτικά Σχολεία και τρία Νηπιαγωγεία απ’ όλη την Ηλεία και παρουσίασαν τα παρακάτω προγράμματα που υλοποίησαν:«Κυκλοφορώ με ασφάλεια» 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου τάξη γ’, «Ο ήρωας ο Ηρακλής πρωταθλητής της ζωής» Νηπιαγωγείο Αλφειούσας, «…παραμύθι, Μύθοι, μύθι, το κουκί και το ρεβίθι…» 7ο Νηπιαγωγείο Πύργου, «Κουκλοπαιχνιδίσματα: Βιωματικό εργαστήριο κουκλοθέατρου» 9ο Νηπιαγωγείο Πύργου, «Το παιχνίδι από την αρχαιότητα ως σήμερα» Δημοτικό Σχολείο Πλατάνου- τάξεις γ’ και δ’, «Το Αειφόρο Σχολείο των Ονείρων μας» Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσοχωρίου- τάξεις Ε’ και Στ’, «Δάσος, δάσος είσαι εδώ;» 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου- τάξη β’ , «Μια μέρα στο μουσείο» 3ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου- τάξη γ’, «Οι αριθμοί στη ζωή μας» 4ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου- τάξη ε’, «The Defenders of Peace- Οι υπερασπιστές της Ειρήνης)/ Etwininng project» 5ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου- τάξη στ’.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1496125661753-54887a33-d7ff-2″ include=”28231,28230″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot