FOLLOW US: facebook twitter

Για δεύτερη φορά στη Μεσσηνία ο Αντωνόπουλος

Ημερομηνία: 31-07-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά

Ο πολύπειρος Πυργιώτης γκολκίπερ πήρε μεταγραφή στην Εράνη Φιλιατρών

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Ανδρέας Αντωνόπουλος, ένας εκ των κορυφαίων Ηλείων γκολκίπερς τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια, θα παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο στην φιλόδοξη Εράνη Φιλιατρών, με την οποία συμφώνησε και ανακοινώθηκε. Είναι η δεύτερη φορά που ο πολύπειρος Πυργιώτης γκολκίπερ θα αγωνιστεί σε μεσσηνιακή ομάδα, καθώς τη σεζόν 2015-2016 είχε παίξει στον Α.Ο. Κυπαρισσίας.

Ο Αντωνόπουλος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ηλειακό Λεχαινών και συνέβαλε στην πολύ καλή πορεία της ομάδας, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας. Φέτος, το φλερτ με τον Αστέρα κυρίως, αλλά και με άλλες ηλειακές ομάδες, δεν προχώρησε και εν τέλει η Εράνη, που θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο στη Μεσσηνία, απέσπασε την υπογραφή του.

Η ανακοίνωση της Εράνης: «Το Δ.Σ. της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει την απόκτηση ενός εκ των κορυφαίων γκολκίπερ που έχει αναδείξει το ηλειακό ποδόσφαιρο, με τον Ανδρέα Αντωνόπουλο να υπογράφει στην ομάδα μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Θωρακίζει έτσι μια νευραλγική θέση κάτω από τα γκολπόστ με την ποιότητα ενός ποδοσφαιριστή που για περισσότερες από δύο δεκαετίες έχει αναδείξει το ήθος και την αξία του μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.  Στην πολυετή διαδρομή του στα γήπεδα έχει φορέσει τις φανέλες ιστορικών συλλόγων μεταξύ των οποίων: Πέλοπας Πύργου, Αστέρας Αμαλιάδας, Δάφνη Ανδραβίδας, Νίκη Τραγανού, ΠΑΟ Βάρδας, Αίαντας Γαστούνης, Ατρόμητος Καβασίλων, Α.Ο. Κυπαρισσίας και μέχρι πρότινος Ηλειακός Λεχαινών.

Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Εράνης και του ευχόμαστε καθαρές εστίες κάτω από τα δοκάρια μας! Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Αντωνόπουλος δήλωσε στην επίσημη σελίδα της Εράνης: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και ταυτόχρονα να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot