FOLLOW US: facebook twitter

Για ένατη φορά σε τελικό

Ημερομηνία: 03-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Σε αγώνα «περίπατο» μετέτρεψε το δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου στη Ν.Μανολάδα ο Πανηλειακός. Το 4-0 είναι ένα σκορ που δεν επιδέχεται κανένα σχόλιο για την ερυθρόλευκη ανωτερότητα. Σε άριστη φυσική κατάσταση οι παίκτες, έφτασαν εύκολα στη νίκη, σε μια έδρα όπου είχαν δεινοπαθήσει στο πρωτάθλημα (0-1).

*Ο Σπύρος Αντωνόπουλος χρησιμοποίησε τη βασική ενδεκάδα. Σε σχέση με το σαββατιάτικο παιχνίδι με τα Σαβάλια, υπήρξε μία αλλαγή. Ο Σκοζάι έπαιξε αντί του Πλαστουργού. Ντεμπούτο έκανε ο 16χρονος Γιαννακόπουλος, ένα υψηλόσωμο παιδί από το Χειμαδιό. Ο Βουργουντζής σκόραρε με θαυμάσιο χτύπημα πέναλτι, ενώ έπαιξε και ο Γκουβέρος. Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Πλαστουργός, Αν. Σακελλαρίου, Χατζηαράπης και Παναγόπουλος.

* Έτσι, ο Πανηλειακός έφτασε για ένατη φορά στον τελικό Κυπέλλου, ενώ το έχει κατακτήσει 6 φορές. Σύμφωνα με την προκήρυξη ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο και σύμφωνα με μια πληροφορία, το Δ.Σ. του Πανηλειακού θα ζητήσει να γίνει σε γήπεδο με φυσικό χόρτο.

 

Ούτε εκατό φίλαθλοι

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα Κυπέλλου Πανηλειακού-Δόξας 4-1, περιόρισε στο ελάχιστο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον επαναληπτικό αγώνα. Κάπου εκατό φίλαθλοι είδαν το ματς. Καμιά εικοσαριά του Πανηλειακού, ανάμεσά τους και μια δεκαριά οργανωμένοι που δεν χρειάστηκε καν να εκδηλωθούν (είχαν μόνο τις σημαίες και τα πανό τους). Ήταν και φίλοι των γηπεδούχων με το τύμπανό τους και τις ιαχές τους. Για το φόβο των Ιουδαίων υπήρχαν και κάποιοι αστυνομικοί που δεν χρειάστηκε να επέμβουν. Ήταν ένα πολύ ήσυχο ματς.

* Η Δόξα χωρίς τους Αυγερινό, Μπισμπάρδη δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Υπήρξαν και φωνές για το πέναλτι με το οποίο χρεώθηκε ο Κολτσίδας.

 

Συνεχίζει με Ν. Αριδάκη

Μετά το Δανίκα ο Φερέτος και μετά το Φερέτο ο Αριδάκης είναι ο τρίτος προπονητής που καλείται να οδηγήσει τον Ηλειακό (Βαρθολομιού) στις υπόλοιπες δέκα αγωνιστικές. Ο Δημήτρης Φερέτος είχε αναλάβει αρχές του Γενάρη, διαδεχθείς το Γιάννη Δανίκα, τον εξαιρετικό αυτό προπονητή που τον… έσκασαν ορισμένοι εκεί στο Βαρθολομιό. Επτά αγωνιστικές έμεινε ο κ. Φερέτος. Όμως ο απολογισμός της ομάδας ήταν πενιχρός: μία νίκη, δύο ισοπαλίες, τέσσερις ήττες. Τον έσκασαν κι αυτόν. Ο κ. Αριδάκης αναλαμβάνει υπό δύσκολες συνθήκες. Για να πετύχει πρέπει να σφίξει τα λουριά στους παίκτες. Έχει γνώσεις και ικανότητες. Όμως πρέπει να κερδίσει τους παίκτες με πυγμή και σοβαρότητα. Η αρχή γίνεται στο Χειμαδιό και θα είναι δύσκολη…

 

Αγώνας επιβίωσης στην Α2

Στη μάχη της παραμονής έχει ριχτεί ο ΠΑΟ Κακοβάτου, ο οποίος στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Λαμπετίου, άρπαξε έναν πολύτιμο βαθμό, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν άσφαιρες και το τελικό 0-0 έστεψε τις προσπάθειές του. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι στη ζώνη των πλέι-άουτ και ο αγώνας θα συνεχιστεί.

 

Αγώνας επιβίωσης και στη Β΄

Ενώ στον όμιλο του κάμπου έχουν κριθεί οι ομάδες, οι οποίες του χρόνου θα ανήκουν στη Γ΄ τοπική (Απόλλων Γαστούνης, Άρης Δήμητρας), στον 1ο Όμιλο η μάχη συνεχίζεται για να δούμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει τον Α.Ο. Αγ. Γεωργίου στη «μικρή κατηγορία». Υπάρχουν τρία παιχνίδια υψηλού κινδύνου (Πρόοδος-Α.Ο. Κουτσοχέρας, Απόλλων Ν.Φ.-Αργοναύτης, Ωλενιακός-Άφοβος), από την έκβαση των οποίων θα κριθεί η τύχη τεσσάρων ομάδων!

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Πολύ καλή διαιτησία έκανε ο Γιώργος Κυριαζής στο δεύτερο ημιτελικό (Δόξα-Πανηλειακός). Υπάρχει μια διαφωνία από πλευράς γηπεδούχων για το πέναλτι. Όμως πρέπει να σημειώσουμε , πως νωρίτερα είχε προηγηθεί ανατροπή του Σκοζάι, την οποία αγνόησε ο Πυργιώτης ρέφερι. Πολύ καλοί ήταν και οι βοηθοί του Ασημακόπουλος, Γεωργόπουλος, με τον πρώτο να έχει χλιαρές διαμαρτυρίες στο πρώτο γκολ του Πανηλειακού.

*Τρεις Ηλείοι διαιτητές στο ματς Κυπέλλου Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός. Βοηθοί του Κορίνθιου Νεοφυτιάδη, οι Σταθόπουλος, Πήττας και ο Μαρκαντωνάτος τέταρτος.

*Δύο βοηθοί Ηλείοι την Κυριακή του Καλογεράκου (Ζακύνθου) στο Τσικλητήρας-Χαλκίδα. Είναι οι Ασημακόπουλος, Λιάπης.

*Τέλος, ο Στέλιος Κυριακάκης παρατηρητής διαιτησίας στον  αγώνα Ιωνικός-Ραφήνα για τη Γ΄ Εθνική.

*Κώλυμα εδώ και καιρό έχει ο Μάριος Λαμπρόπουλος από τα τοπικά και καλά κάνει, διότι ποιος από την Επιτροπή Διαιτησίας ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν και με ποιο τρόπο. Οι εξυγιαντές έχουν εξαφανίσει το διαιτητή με τα περισσότερα πετυχημένα παιχνίδια πέρυσι, επειδή το θέλει η ΑΕΚ. Ή μήπως δεν είναι έτσι;

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot