FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Ταξίδια στη Ρόδο!

Ημερομηνία: 07-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”70428″ img_size=”full”][vc_column_text]

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και οι ηλειακές ομάδες θα «ματώσουν» οικονομικά στον 7ο Όμιλο

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με ψήφους 9 υπέρ, 6 κατά και 2 «παρών», έστειλε τις τέσσερις ηλειακές ομάδες (Πανηλειακό, Αστέρα Αμαλιάδας, ΠΑΟΒ και Νίκη Τραγανού) στον 7ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, μαζί με τρεις ομάδες των Δωδεκανήσων (της Ρόδου), τρεις της Ανατολικής Αττικής και τις τρεις  της Αχαΐας, σε έναν όμιλο 13 ομάδων! Η αντίδραση των εκπροσώπων των  ηλειακών ομάδων  και δη του Πανηλειακού και του ΠΑΟΒ που βρέθηκαν στην Αθήνα, ήταν έντονη.

Στο άκουσμα της είδησης όλοι οι εκπρόσωποι των συλλόγων της Πελοποννήσου ζήτησαν να παραστούν εντός του συμβουλίου, με  σκοπό να δηλώσουν τη διαφωνία τους και την δυσαρέσκειά τους για τον καταρτισμό του 8ου ομίλου.

Το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό , κι έτσι κατατέθηκε υπόμνημα από τις ηλειακές ομάδες στην Επιτροπή Πρωταθλήματος, μέσω του οποίου εκφράζουν την αντίθεσή τους για τον καταρτισμό των ομίλων χωρίς γεωγραφικά κριτήρια και επιφυλάσσονται για τη χρήση κάθε νόμιμου μέσου για τη δικαίωσή τους.

Ο ΠΑΟΒ διεμήνυσε αρχικά πως θα αποσύρει τη συμμετοχή του, καθώς τα έξοδα για τις μετακινήσεις είναι δυσβάσταχτα, ενώ ο Πανηλειακός προτίθεται να προσφύγει στο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο. Η Νίκη Τραγανού είναι ανοιχτή σε κάθε αντίδραση που θα γίνει από κοινού, αναγνωρίζοντας και αυτή τις δυσκολίες όχι μόνο για τη φετινή σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια. Όσο για τον Αστέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Γκάμαρης θα βρεθεί στα γραφεία της Ε.Π.Ο. πιθανότατα σήμερα…

Απόφαση… κόλαφος

Η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ… εκτελεί οικονομικά τις ηλειακές ομάδες. Τρία ταξίδια στη Ρόδο εκτοξεύουν το μπάτζετ και θα πρέπει να «ματώσουν» οικονομικά για να βγάλουν εις πέρας τη σεζόν. Αλλά και τα ταξίδια στην Αττική επιφέρουν κούραση, αφού για να μην γίνει διανυκτέρευση και αυξηθούν τα έξοδα, θα πρέπει να ταξιδέψουν  σχεδόν 4 ώρες για την πρωτεύουσα, την ίδια μέρα του εκάστοτε αγώνα, κάτι που επιβαρύνει τους παίκτες σωματικά.

Επιπλέον, το γεγονός ότι το μπάτζετ φτάνει τόσο ψηλά, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα αναφορικά με την ενασχόληση στο μέλλον με τα διοικητικά μιας ομάδας. Οι καιροί είναι χαλεποί και έξτρα έξοδα όπως αυτά των μετακινήσεων, δεν βοηθούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Τουναντίον, τον αποδυναμώνουν ακόμα περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο., Σταύρος Ψαρόπουλος, παραιτήθηκε από το πόστο του καθώς η πρότασή του καταψηφίστηκε.

Ο 7ος Όμιλος

Ηλεία :Πανηλειακός, Αστέρας Αμαλιάδας, ΠΑΟ Βάρδας, Νίκη Τραγανού

Αχαΐα: Παναιγιάλειος, Διαγόρας Βραχνεΐκων, Πανμοβριακός Ριόλου

Ανατολική Αττική: Αχαρναϊκός, Θύελλα Ραφήνας, Παλληνιακός

Δωδεκάνησα: Διαγόρας Ρόδου, Ιάλυσος Ρόδου, Φοίβος Κρεμαστής[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot