FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Σκέψεις για άνοδο δύο ομάδων

Ημερομηνία: 19-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

Τη νέα περίοδο στη Football League θα έχουμε πολλές και σημαντικές αλλαγές και αυτές είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν και τον αριθμό των ομάδων που θα πάρουν φέτος την άνοδο από τη Γ’ προς τη Β’ Εθνική. Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, οι πρωταθλήτριες ομάδες των τεσσάρων ομίλων θα προβιβαστούν στη Β΄ Εθνική και η τελευταία από κάθε όμιλο (συνολικά τέσσερις) θα υποβιβαστεί.

Η Ε.Π.Ο προσανατολίζεται από τη νέα χρονιά η Football League να απαρτίζεται από δύο ομίλους Βορρά και Νότο, των δέκα ομάδων ο καθένας. Όμως υπάρχουν αντιρρήσεις από το Υφυπουργείο Αθλητισμού, διότι αυτό σημαίνει ένα πολύ μικρό χρονικά πρωτάθλημα με λίγες αγωνιστικές. Γι’ αυτό η Ε.Π.Ο. μελετά την άνοδο δύο ομάδων από κάθε όμιλο της Γ’ Εθνικής έτσι ώστε να δημιουργηθούν στη Football League από τη νέα χρονιά δυο όμιλοι των 12 ομάδων.

Αν γίνει πράξη τελικά αυτό, ο ΠΑΟ Βάρδας, είναι πολύ πιθανό να πάρει το εισιτήριο της ανόδου, αφού 5 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, βρίσκεται στη 2η θέση του 3ου Ομίλου, τρεις βαθμούς πάνω από τη Χαλκίδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot