FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Ανανέωσε ο αρχηγός Ξενοφώντας Σακελλαρίου

Ημερομηνία: 01-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο έμπειρος γκαρντ συνεχίζει για τρίτη σερί σεζόν στην ομάδα του Πύργου

Όπως αναμενόταν ο αρχηγός της Γ.Ε.Π. Ηρακλής, Ξενοφώντας Σακελλαρίου, συνεχίζει για τρίτη σερί σεζόν στην ομάδα του Πύργου. Ο Σακελλαρίου, ο παλαιότερος αθλητής του Ηρακλή, θα συνεχίσει να αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο και τη νέα σεζόν που η Γ.Ε.Π. Ηρακλής έχει θέσει στόχο την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑ-Η, προσφέροντας παράλληλα τις υπηρεσίες του και ως προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο πολύπειρος Σακελλαρίου αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ κι είναι ένας παίκτης που χαρακτηρίζεται για το ώριμο και μυαλωμένο παιχνίδι του, καθώς και την μαχητικότητά του. Ένας παίκτης που αποτελεί ήρεμη δύναμη και παράδειγμα προς μίμηση με τον χαρακτήρα και την αγωνιστική του φιλοσοφία στο παρκέ, για όλους τους νεότερους παίκτες της ομάδας. Οι ανανεώσεις, λοιπόν, της Γ.Ε.Π. Ηρακλής ενόψει της νέας σεζόν, δεν ήταν δυνατό να μην ξεκινήσουν με τον ηγετικό Ξενοφώντα Σακελλαρίου και έπεται συνέχεια στην επάνδρωση του ρόστερ, με παίκτες που θα δυναμώσουν πολύ τους «πράσινους» ενόψει των υψηλών προσδοκιών της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γ.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ:

«Η σημαία στον ιστό της! Η Γ.Ε.Π. Ηρακλής ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της και τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον Ξενοφώντα Σακελλαρίου! Ιδιαίτερες συστάσεις δεν χρειάζονται… Σπουδαίος αθλητής, αδαμάντινος χαρακτήρας, που μετά από τόσο χρόνια έχει κερδίσει δίκαια το σεβασμό όλων…

Για ακόμα μία χρονιά ο Φώντας θα συνεχίσει να προσφέρει τις εξαιρετικές αγωνιστικές του επιδόσεις και τα ηγετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, συμβάλλοντας τα μέγιστα την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Παράλληλα θα συνεχίσει και φέτος τη διαπαιδαγώγηση των μικρών αθλητών, προσφέροντας τις  πολύτιμες γνώσεις του ως προπονητής στα τμήματα των ακαδημιών.

Το «χτίσιμο» του ρόστερ της νέας περιόδου ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο και η συνέχεια αναμένεται πολύ δυναμική!

Φώντα, σου ευχόμαστε μια ακόμη σεζόν, γεμάτη υγεία, επιτυχίες και όμορφο μπάσκετ….».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot