FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Ολυμπιονίκης: Νίκη 3-0 στην Πύλο

Ημερομηνία: 27-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53608″ img_size=”full”][vc_column_text]Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Πύλο, κέρδισε 0-3 στα σετ, την περασμένη Κυριακή. Το δυνατό τιμ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, ήταν πολύ καλά προετοιμασμένο και αυτό φάνηκε όχι μόνο στο αποτέλεσμα αλλά και σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Ο άψογος συντονισμός και τα δυνατά χτυπήματα, έφεραν τη νίκη σε έναν αγώνα με πολύ ένταση και πολύ καλή παρουσία και των δύο ομάδων.

Αυτήν την στιγμή ο Ολυμπιονίκης μοιράζεται την 2η θέση μαζί με την Καλαμάτα ενώ στην 1η θέση βρίσκεται η Τρίπολη.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλον τον κόσμο που ήρθε και γέμισε το γήπεδο, στηρίζοντας την ομάδα.

Ολυμπιονίκης (Τσούμας, Μαστορόπουλος, Σπηλιόπουλος, Αργυρόπουλος): Γιαμπαστή, Φώτη, Ροδιτάκη, Κούτρα, Γουδουσιάδη (λ), Τσιαούση, Μποζινάκη, Μαστοροπούλου, Σπηλιοπούλου, Ζήση (λ), Καρυώτη, Παναγοπούλου, Χριστοπούλου, Κυριακοπούλου.

 

Ευχαριστήριο για τον ετήσιο χορό

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στον ετήσιο χορό του Ομίλου μας.

Είναι πάντοτε στις προθέσεις μας η όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση του χορού, γιατί είναι ένας τρόπος για να ευχαριστήσουμε εκείνους που μας συμπαραστέκονται και μας στηρίζουν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Τους ευχόμαστε καλή Σαρακοστή και τους περιμένουμε και στις επόμενες διοργανώσεις του Ομίλου μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot