FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Ξεκίνησε με νίκη στη Ναύπακτο

Ημερομηνία: 19-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45104″ img_size=”full”][vc_column_text]Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, επικρατώντας με 3-0 σετ , το Σάββατο, στη Ναύπακτο της τοπικής Ομόνοιας.

Η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα, που έχει ως στόχο την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία, δεν αντιμετώπισε προβλήματα και απέδειξε στο παρκέ την ανωτερότητά της. Πήρε το 1ο σετ με χαρακτηριστική ευκολία, 25-10, το ίδιο εύκολα επικράτησε και στο 2ο, 25-14 και το 0-3 σετ έγινε με 25-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη βασική εξάδα ήταν ένας 15χρονος, ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, που έπαιξε διαγώνιος και ένας 16χρονος, ο Ξενοφώντας Γκρουμούσας που αγωνίστηκε ως λίμπερο (ο Μιχόπουλος έπαιξε ακραίος). Οι δύο νεαροί παίκτες από τα τμήματα υποδομής του Κοροίβου, έκαναν ντεμπούτο σε επίσημο αγώνα της ανδρικής ομάδας και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Όπως πολύ καλή παρουσία είχε και ο 17χρονος Διονύσης Μαυροειδής, που αγωνίστηκε ως αλλαγή, χωρίς βέβαια να υστερήσει κανείς, αφού οι έμπειροι Φώτης και Σταύρος Παναγιωτάρας, Μιχόπουλος, Παπαθεοδώρου και Σωτηρόπουλος έφτασαν σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Για τη 2η αγωνιστική ο Κόροιβος θα υποδεχτεί το προσεχές Σάββατο στις 5μ.μ. το Ξυλόκαστρο, στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο φίλαθλο κόσμο της Αμαλιάδας.

Κόροιβος: Μιχόπουλος, Φ. Παναγιωτάρας, Στ. Παναγιωτάρας, Παπαθεοδώρου, Σωτηρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Γκρουμούσας (λ). Μαυροειδής, Τσιλότι, Παντελίδης, Παπαδόπουλος.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot