FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Θέλει ακραίο

Ημερομηνία: 15-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39235″ img_size=”full”][vc_column_text]Ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και ο Σωτηρόπουλος

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου έχει ενισχυθεί μέχρι στιγμής με τον διαγώνιο Γιώργο Μπίκο και τον ακραίο Μιχάλη Τσιλότι και θέλει μία ακόμη προσθήκη, για τη θέση του ακραίου.

Υπάρχουν επαφές με συγκεκριμένο βολεϊμπολίστα και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το αν θα ενισχύσει την ομάδα. Κατά τα άλλα, συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η προετοιμασία  ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, όπου οι στόχοι θα είναι  και φέτος πρωταγωνιστικοί.

Μπήκε ο Σωτηρόπουλος

Στην προετοιμασία έχει ενσωματωθεί και ο κεντρικός Παναγιώτης Σωτηρόπουλος και οι παίκτες προπονούνται πλέον και στο κλειστό γυμναστήριο Αμαλιάδας. Ο προπονητής Ανδρέας Γκρουμούσας τη δεδομένη χρονική στιγμή, δίνει βαρύτητα στη φυσική κατάσταση και εν συνεχεία στην άμυνα, το σερβις και την υποδοχή.

Τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν και τα φιλικά παιχνίδια, όπου μέσω αυτών ο Κόροιβος θα αποκτήσει την ομοιογένεια και συνοχή που απαιτείται, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Νοεμβρίου.

Εξάλλου, την προσεχή Κυριακή θα γίνει στην Κυπαρισσία ο καταρτισμός των Ομίλων της Β΄ Εθνικής και ο Κόροιβος θα μάθει τους αντιπάλους του.

*Η διοίκηση του Κοροίβου ευχήθηκε χθες χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή, στον πασαδόρο της ομάδας, Σταύρο Παναγιωτάρα, με υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες με τη φανέλα του Κοροίβου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot