FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ: Το πρόγραμμα του Κοροίβου στο Final-4 Παίδων

Ημερομηνία: 07-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα Παίδων του Κοροίβου, θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Από μεθαύριο Κυριακή έως τη Μ. Τετάρτη θα διεξαχθεί το Final-4 Παίδων Πελοποννήσου, στο βόλεϊ. Στη διοργάνωση, ως γνωστόν, έχει προκριθεί ο Κόροιβος, η Καλαμάτα ’80, η Ολυμπιάδα Πατρών και ο Παμβοχαϊκός και χθες πραγματοποιήθηκε η κλήρωση. Ο Κόροιβος θα αγωνιστεί μεθαύριο Κυριακή των Βαΐων με τον Παμβοχαϊκό, τη Μ. Τρίτη με την Ολυμπιάδα Πατρών και τη Μ. Τετάρτη με την Καλαμάτα ’80. Όλοι θα παίξουν με όλους και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες (θα ανακοινωθούν σήμερα) και όχι σε μια πόλη όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Οι δύο πρώτες της βαθμολογίας θα πάρουν το εισιτήριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Δεν έχασε σετ!

Οι εξαιρετικά ταλαντούχοι Παίδες του Κοροίβου προκρίθηκαν αήττητοι στο Final-4 και μάλιστα χωρίς να χάσουν σετ, σε έξι αγώνες στον όμιλό τους (18 βαθμοί, 18-0 σετ)! Ο αμαλιαδίτικος σύλλογος λοιπόν, συνεχίζει την παράδοση να αναδεικνύει ταλαντούχους βολεϊμπολίστες, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τον ομοσπονδιακό πλέον προπονητή της περιφέρειας Πελοποννήσου, Ανδρέα Γκρουμούσα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot