FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Ολυμπιονίκης: Πρόσω ολοταχώς για τη Β΄ Εθνική!

Ημερομηνία: 04-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57062″ img_size=”full”][vc_column_text]Με νίκη και μάλιστα 3-0, σφράγισε την πρώτη θέση στον Όμιλό της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του «Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ», απέναντι στην Μεγαλόπολη, την Κυριακή 1-4-2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι παίκτριες του Κώστα Τσούμα ήθελαν 2 σετ για να διατηρηθούν στην 1η θέση, αλλά μόνο εύκολη δεν ήταν η αποστολή τους αφού η ομάδα της Μεγαλόπολης, παίζοντας πάρα πολύ καλά, έφερε τα δύο πρώτα σετ στον πόντο!
Τα κορίτσια της Ολυμπίας όμως, δείχνοντας ψυχραιμία και δικαιολογώντας τον τίτλο του πρωταθλητή, τα κέρδισαν με 25-23 και 27-25. Στο 3ο και τελευταίο σετ ο προπονητής της Μεγαλόπολης έβαλε στον αγώνα και πιο μικρές παίκτριες δίνοντας την ευκαιρία στον τεχνικό του «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ» να περάσει στο παιχνίδι όλες τις κορασίδες που πλαισιώνουν το γυναικείο τμήμα. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος πανηγύριζε την κάθε προσπάθεια των μικρών αθλητριών, είτε ήταν πετυχημένη είτε όχι, δημιουργώντας ένα κλίμα γιορτής μέσα στο Κλειστό!

Οι κορασίδες, για την ιστορία, πήραν το σετ με 25-21 παίζοντας πολύ όμορφα και συγκροτημένα, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του Αθλητικού μας Ομίλου.
Τώρα η ομάδα μας ξεκινάει την προετοιμασία της για τους αγώνες με τις άλλες τρεις καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου, για να διεκδικήσει την πολυπόθητη άνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία!

 

Α.Ο. «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ» (Τσούμας, Μαστορόπουλος, Σπηλιόπουλος, Αργυρόπουλος):
Γιαμπαστή, Φώτη, Ροδιτάκη, Κούτρα, Γουδουσιάδη (L), Τσιαούση, Μαστοροπούλου, Σπηλιοπούλου, Ζήση (L), Καρυώτη, Παναγοπούλου, Χριστοπούλου, Κυριακοπούλου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot