FOLLOW US: facebook twitter

Βραδιά γιορτής για τα καταστήματα της Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 16-08-2024 | Συντάκτης:

Με επιτυχία η 4η Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος

Μια μεγάλη γιορτή στήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην πόλη της Ανδραβίδας, αφού η ανταπόκριση του κόσμου στην διοργάνωση της 4ης κατά σειρά Λευκής Νύχτας ήταν εντυπωσιακή.

Η αγορά της Ανδραβίδας, και τα εμπορικά καταστήματα που έριξαν τις τιμές για να εξυπηρετήσουν τους καταναλωτές γέμισαν από κόσμο ενώ μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν σε μια βραδιά που περιελάβανε μουσική, χορό, παιδικά events, δροσιστικά ποτά και πολλά κεράσματα.

Την εξαιρετική οργάνωση είχε αναλάβει ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας.

Το «παρών» στην γιορτή που στήθηκε στον κεντρικό δρόμο της αγοράς, έδωσε και ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας που συνεχάρη για ακόμα μια φορά τον Εμπορικό Σύλλογο για την αξιέπαινη προσπάθεια του.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε πολύ μουσική και χορό με τον dj Katsaris στα decs να επιλέγει υπέροχες μουσικές ενώ χορευτές της «ΕΣΤΙΑ» παρουσίασαν street και λάτιν χορούς.

Τα πιτσιρίκια είχαν την ευκαιρία για face painting και πολλά διαδραστικά παιχνίδια περνώντας μια υπέροχη βραδιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot