FOLLOW US: facebook twitter

Βιώνουν τον απόλυτο κίνδυνο για τη ζωή τους

Ημερομηνία: 06-08-2024 | Συντάκτης:
Σε πολύ άσχημη  κατάσταση λόγω της άγριας  βλάστησης, βρίσκεται το  οδόστρωμα από Ανδρίτσαινα προς Μεγαλόπολη, γεγονός που δημιουργεί μεγάλους κινδύνους για τους διερχόμενους.

Οι διερχόμενοι στο δρόμο Μεγαλόπολη-Ανδρίτσαινα-Επικούριος

Βιώνουν τον απόλυτο κίνδυνο για τη ζωή τους

Αγανάκτηση επικρατεί στους κατοίκους για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό τμήμα, από την πλευρά της Ηλείας

Μεγάλη επικινδυνότητα εξακολουθεί να  παρουσιάζει  το τμήμα του δρόμου που οδηγεί από Μεγαλόπολη προς Ανδρίτσαινα και Επικούριο Απόλλωνα,  καθώς από την πλευρά της Ηλείας εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει καθαριστεί ,  θυμίζοντας μικρή «ζούγκλα»!

Οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Δ.Ε. Ανδριτσαίνης επί σειρά ετών νιώθουν ως πολίτες 2ης κατηγορίας, αφού ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει η σωματικής τους  ακεραιότητα στο δρόμο που κυριολεκτικά έχει κατακλυστεί από βάτα, αιχμηρά κλαδιά αλλά και δέντρα, που  καταλαμβάνουν τμήματα του πολυσύχναστου οδοστρώματος.

Πολύ συχνά οι διερχόμενοι οδηγοί αναγκαστικά βγαίνουν στο αντίθετο ρεύμα προκειμένου να αποφύγουν  την άγρια βλάστηση, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος κίνδυνος  σύγκρουσης με οχήματα που έρχονται από την αντίθετη πλευρά.

Αλλά και όσοι προσπαθούν να κρατηθούν  στη λωρίδα τους βρίσκονται αντιμέτωποι  με τα κλαδιά που πολύ συχνά λειτουργούν σαν κοφτερές …λεπίδες  για τα οχήματα, προκαλώντας τους σημαντικές ζημιές σε διάφορα σημεία τους!

Να μεριμνήσουν οι αρμόδιοι

«Η περιφερειακή οδός Μεγαλόπολης-Ανδρίτσαινας-Επικουρίου έχει να καθαριστεί εδώ και αρκετά  χρόνια. Πρέπει άμεσα η περιφέρεια να μεριμνήσει και να καθαρίσει ο δρόμος,  διότι για να αποφύγουμε την άγρια βλάστηση μπαίνουμε  στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου… Αν όχι κάθε χρόνο αλλά κάθε δύο χρειάζεται να καθαρίζεται το πολυσύχναστο αυτό οδικό τμήμα» ανέφερε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θεισόας κ. Νικ. Τσουρούκος.

«Πρέπει άμεσα η Περιφέρεια να μεριμνήσει και να καθαριστεί  ο δρόμος» δήλωσε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Θεισόας Νικ.  Τσουρούκος.

Ο εν λόγω  δρόμος παρουσιάζει σημαντική κίνηση από τους  τουρίστες  που πηγαίνουν στον Επικούριο Απόλλωνα, ενώ     εάν  συναντηθούν δύο φορτηγά ταυτόχρονα είναι πολύ πιθανόν να  γίνει κάποιο ατύχημα. 

«Αυτή είναι η κατάσταση του δρόμου Ανδρίτσαινα Μεγαλόπολη. Είναι θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα, τώρα που αυξήθηκε η κίνηση. Το γεφύρι μετά την Ανδρίτσαινα δεν έχει δοθεί στην κυκλοφορία γιατί δεν έχουν ρίξει  50 μέτρα άσφαλτο» τόνισε η πρόεδρος της Τ.Κ. Ροβίων κ. Ευσταθία Αθανασοπούλου.

«Είναι θέμα χρόνου να συμβεί ατύχημα, τώρα που αυξήθηκε η κίνηση στο δρόμο αυτόν» ανέφερε η πρόεδρος των  Ροβίων κ. Ευσταθία Αθανασοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot