FOLLOW US: facebook twitter

Βαρύτατες καταγγελίες από τη χαροκαμένη μάνα για το ΓΝ Πύργου

Ημερομηνία: 26-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Προκαταρκτική εξέταση, έχει ήδη διαταχθεί από το Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Κώστα Διαμαντόπουλο προκειμένου να διερευνηθούν όλα όσα καταγγέλλονται σε αχαϊκό τηλεοπτικό σταθμό και τοπική εφημερίδα, από τη μητέρα 16χρονου αγοριού που νοσηλεύτηκε για δυο ημέρες μετά από τροχαίο ατύχημα στο Νοσοκομείο Πύργου και εν συνεχεία διακομίστηκε διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν. Πατρών «Άγιος Ανδρέας» όπου και κατέληξε.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει: «Η  Διοίκηση  και το προσωπικό του ΓΝ Ηλείας –ΝΜ Πύργου εκφράζει τα θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια του 16/χρονου Χρίστοσλαβ Βιολέτοφ του Χρήστοφ που κατέληξε στο ΓΝ Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Ο άτυχος νέος εισήχθη στη ΝΜ Πύργου το βράδυ του Μ. Σαββάτου και διακομίστηκε στην Πάτρα το πρωί της Τρίτης του Πάσχα αφού πρώτα διασωληνώθηκε. Για τις συνθήκες νοσηλείας στη ΝΜ Πύργου και όσα καταγγέλλονται από τη μητέρα του έχει ήδη διαταχθεί  Προκαταρκτική Εξέταση».

«Εγώ κάηκα, άλλες μανάδες να μην καούν»!

«Το παιδί μου ήταν καλά και το σκότωσαν οι γιατροί…. Ας μην συμβεί σε άλλη μάνα αυτό». Με αυτά τα λόγια η  Βιολέτα Χρίστοβα Στεφάνοβα περιέγραψε χθες σε δηλώσεις της στην Πρωινή, τα όσα βίωσε με το χαμό του γιου της μετά από τροχαίο και την αντιμετώπιση που κατήγγειλε πως είχε από τους γιατρούς του Γ.Ν. Πύργου. Για τα όσα κατήγγειλε δημόσια, η διοίκηση του Γ.Ν. Πύργου διέταξε ΕΔΕ ώστε να εξεταστούν τα όσα υποστηρίζει. Το ατύχημα που ενεπλάκη ο γιος της συνέβη στις 15 Απριλίου στην παλιά ΕΟ Πατρών – Πύργου κοντά στη Βάρδα, όπου διαμένει η οικογένεια.

Η κα Χρίστοβα περιέγραψε σε δηλώσεις της τα όσα συνέβησαν. “Το παιδί μου χτύπησε σε τροχαίο στη Βάρδα. Ήταν δύο παιδιά στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός χτύπησε πιο σοβαρά και τον πήγαν Πάτρα. Το γιο μου που ήταν στη θέση του συνοδηγού τον πήγαν στον Πύργο. Όμως στον Πύργο δεν το βοήθησαν. Κάτσαμε Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη εκεί. Έλεγα συνέχεια στο γιατρό “σε παρακαλώ βοήθησε το παιδί μου, σε παρακαλώ ξυπνήστε το παιδί μου που κοιμάται”. Ο γιατρός μου απάντησε “δεν ξέρω εγώ Βουλγαρικά να του μιλήσω. Μίλησέ του εσύ Βουλγαρικά”.

Η χαροκαμένη μάνα σχεδόν καταρρέοντας συνέχισε λέγοντας πως “… το παιδί μου έφυγε στον Πύργο. Δεν πέθανε στον “Άγιο Ανδρέα”. Το παιδί μου πέθανε στον Πύργο, το ζωντανέψανε με το μηχάνημα και το έφεραν στην Πάτρα. Στον Πύργο δεν μας πρόσεξαν καλά. Αν το παιδί μου το είχαν φέρει στην Πάτρα, σήμερα θα ήταν ζωντανό. Εγώ κάηκα… άλλες μανάδες να μην καούν. Να προσέξουν τα παιδιά τους. Περνούσαν από το κρεβάτι και δεν του έπαιρναν ούτε πίεση, ούτε του μετρούσαν τον πυρετό. Στην Αστυνομία από το νοσοκομείο τους είχαν πει πως το παιδί είναι καλά και δεν έχει τίποτα. Το παιδί μου την Κυριακή το βράδυ είχε δίπλα του τους φίλους του και τους έβλεπε, τους αναγνώριζε. Ήταν καλά το παιδί μου… Το παιδί μου το σκότωσαν οι γιατροί. Την Κυριακή το βράδυ του έκαναν μια ένεση. Από αυτή την ένεση πέθανε…” είπε σπαράζοντας η μάνα του 16χρονου.

Όπως εξήγησε η κα Χρίστοβα το παιδί της είχε μείνει ορφανό από πατέρα από τα έξι του χρόνια, όταν ζούσαν τότε στο Λάππα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot