FOLLOW US: facebook twitter

19ο Φεστιβάλ Κιν/φου: Αφιέρωμα «Γκρεμίζοντας προκαταλήψεις, μαθαίνοντας την αποδοχή»

Ημερομηνία: 13-12-2016 | Συντάκτης:

afierwma-gremizontas-tis-prokatalhpseis

Το κινηματογραφικό ταξίδι συνεχίζεται!

Mπορεί το διαγωνιστικό μέρος του 19ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας να ολοκληρώθηκε, αλλά οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ συνεχίζονται!!

Μπορείτε λοιπόν να παρακολουθήσετε τις ταινίες του αφιερώματος “Γκρεμίζοντας Προκαταλήψεις, Μαθαίνοντας την Αποδοχή”, που θα προβληθούν σε διάφορα σημεία του νομού μας έως και την Παρασκευή 16/12!

Γκρεμίζοντας Προκαταλήψεις, Μαθαίνοντας την αποδοχή

Ένα αφιέρωμα με δεκαεπτά ταινίες μυθοπλασίας, animation και ντοκιμαντέρ, από δημιουργούς που προέρχονται από διαφορετικές κουλτούρες και κινηματογραφικές σχολές. Ταινίες η δράση των οποίων εκτυλίσσεται από το κέντρο του ανεπτυγμένου κόσμου μέχρι το Νεπάλ, τη Μιανμάρ, τη Γκάνα, το Μαρόκο, το Περού… Ταινίες που δείχνουν ότι ο κινηματογράφος, αν και δεν μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, έχει τη δύναμη να γκρεμίζει στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Το αφιέρωμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot