FOLLOW US: facebook twitter

Αυλαία για την Έκθεση Τέχνης Ηλείων στην Κουρούτα

Ημερομηνία: 23-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36161″ img_size=”full”][vc_column_text]Ολοκληρώθηκε για φέτος ο κύκλος των εκδηλώσεων και εκθέσεων από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας

Με μεγάλη επισκεψιμότητα και πολλές δημιουργικές και εικαστικές δράσεις κυρίως για παιδιά, ολοκληρώθηκε η 15η Έκθεση Τέχνης Ηλείων στην Κουρούτα που έριξε αυλαία την Κυριακή το βράδυ. Την έκθεση διοργάνωσε με επιτυχία ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας μαζί με την Παπαχριστοπούλειο Βιβλιοθήκη και την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών από όλη την Ηλεία, που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους και να γνωρίσει από κοντά ο κόσμος τη δουλειά τους.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν διάφορες παράλληλες δράσεις με αποκορύφωμα την εκδήλωση ζωγραφικής και γλυπτικής για μικρούς και μεγάλους, όπου δόθηκε η ευκαιρία κυρίως στα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα, να ζωγραφίσουν με χρώματα και πινέλα και να κάνουν κατασκευές γλυπτικής από πηλό με την καθοδήγηση του δασκάλου ζωγραφικής του εικαστικού εργαστηρίου της Παπαχριστοπούλειου Κρίστο Ντεφρίμ Χάσα και της κόρης του Αρτεμίσα που εδώ και ένα χρόνο διδάσκει και αυτή ζωγραφική στο εικαστικό εργαστήρι Αμαλιάδας. Μάλιστα την Κυριακή το βράδυ, τελευταία μέρα της έκθεσης, ο Κρίστο Χάσα κλήρωσε έναν πίνακά του και τυχερός ήταν ο Γιώργος Ματσούκας που παρέλαβε το έργο από το ζωγράφο.

Με την Έκθεση Τέχνης Ηλείων, ολοκληρώθηκε για φέτος ο κύκλος των εκδηλώσεων και εκθέσεων στην πλατεία της Κουρούτας, αφού είχαν προηγηθεί με επιτυχία η έκθεση βιβλίου και η έκθεση δώρων και αξεσουάρ από τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαλιάδας.

Φωτο: Kristo Defrim Xasa[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1503469057737-1a43e9d6-867e-7″ include=”36752,36753,36754,36751″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot