FOLLOW US: facebook twitter

Ατρόμητος Καβασίλων: Οι πρώτες τέσσερις προσθήκες

Ημερομηνία: 24-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ραυτόπουλος και Μπάχα είναι δύο από τους τέσσερις παίκτες που έχει αποκτήσει ο Ατρόμητος.

 

Ο Ατρόμητος Καβασίλων έχει αποκτήσει μέχρι στιγμής τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους μέσους Μάριο Καλουτά και Βαγγέλη Ντούγκα, τον επιτελικό μέσο Αρντις Μπάχα από τον Ηλειακό Λεχαινών και τον επιθετικό Παναγιώτη Ραυτόπουλο από το Χάβαρι.

Με την ομάδα προπονείται και ο πολύπειρος Χρήστος Μουσερής και εκτός απροόπτου θα αποτελέσει και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ατρομητου. Επιπλέον, έχουν ανανεώσει οι Χατζηγιάννης, Γ. Μενίκου, Κωστόπουλος και Δημητρίου και γίνονται προσπάθειες να συνεχίσει και ο Γαβριήλ Καφούσιας, που ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των κιτρινόμαυρων την περασμένη σεζόν και μάλιστα πρώτος σκόρερ της ομάδας. Επιπλέον, θα αποκτηθούν 3-4 ακόμα ποδοσφαιριστές, με το θέμα του τερματοφύλακα να είναι σε πρώτο πλάνο, μετά την αποχώρηση του βασικού Ανδρέα Αντωνόπουλου.

Με Πηνεία την Παρασκευή

Στα της προετοιμασίας, αυτή έχει ξεκινήσει από τις 16 Αυγούστου και την Παρασκευή θα δοθεί το πρώτο φιλικό με την Α.Ε. Πηνείας, εντός έδρας. Την επόμενη Τετάρτη 30 Αυγούστου, ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Σαβαλίων, χωρίς να έχει οριστεί ακόμα η έδρα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot