FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Τη Δευτέρα η έναρξη της προετοιμασίας

Ημερομηνία: 29-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”22945″ img_size=”full”][vc_column_text]Την προσεχή Δευτέρα, τελευταία ημέρα του Ιουλίου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Αστέρα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα, πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης θα παρουσιαστεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ο τεχνικός Πέτρος Μίχος.

Η σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί» αναφέρει τα εξής:

«Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 31 Ιουλίου στις 18:30, ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη προπόνηση, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας και θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 5:30, θα παρουσιαστεί στα ΜΜΕ και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Μίχος, μαζί με τους συνεργάτες του. Θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθως θα ξεκινήσει η προπόνηση».

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Βασίλης Κλιάφας

Παράλληλα, μετά από εισήγηση του Πέτρου Μίχου, προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Βασίλης Κλιάφας, πρώην τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. «Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει ότι κατόπιν εισήγησης του Πέτρου Μίχου, στο τεχνικό επιτελείο με την ιδιότητα του προπονητή τερματοφυλάκων, θα βρίσκεται ο Βασίλης Κλιάφας. Ο Κλιάφας, είναι παλιός τερματοφύλακας του Παναιτωλικού και νυν προπονητής με ειδίκευση στη θέση του τερματοφύλακα, ο οποίος διατηρεί Ακαδημία τερματοφυλάκων στο Αγρίνιο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Βοηθός του Μίχου και με τη «βούλα» Γκίνο

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε κι επισήμως η έναρξης της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή Νίκο Γκίνο (κατά το παρελθόν έχει ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας των «βυσσινί»), ο οποίος θα είναι ο βοηθός του Πέτρου Μίχου. Οι δυο άντρες είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν στον Παναιτωλικό, όταν ακόμα ο Γκίνο μεσουρανούσε στους αγωνιστικούς χώρους ως ποδοσφαιριστής.

«Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει ότι κατόπιν εισήγησης του Πέτρου Μίχου, βοηθός προπονητή θα είναι ο Νίκος Γκίνο. Ο Γκίνο, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής του Πέτρου Μίχου στον Παναιτωλικό, έχοντας αγωνιστεί και σε άλλες ομάδες, όπως ο Πανηλειακός, η Εράνη, ο Αθηναϊκός, ο Ακράτητος, ο Αχαρναϊκός, πριν κλείσει την καριέρα του στον Αστέρα Αμαλιάδας, ξεκινώντας καριέρα προπονητή».

«Κράτα το όνειρο ζωντανό»

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.  Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από το γραφείο του Αστέρα στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Οι κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας θα είναι οι εξής τέσσερις:

  1. V.I.P: Πρόκειται για το προνομιακό εισιτήριο, το οποίο θα αντιστοιχεί στις θέσεις των επισήμων, στο κέντρο του γηπέδου, στα καθίσματα. Η τιμή του είναι 300€.
  2. Silver: Η επόμενη κατηγορία, είναι αυτή για τις υπόλοιπες θέσεις της εξέδρας και η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 100€.
  3. Women: Η τρίτη κατηγορία θα είναι αποκλειστικά για γυναίκες. Και θα μπορούν οι ενδιαφερόμενες να προμηθεύονται το εισιτήριο διαρκείας στην τιμή των 50€.
  4. Family Member: Η τέταρτη κατηγορία απευθύνεται σε γονείς αθλητών της Ακαδημίας του συλλόγου. Με την εγγραφή του παιδιού τους στην Ακαδημία, θα μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο διαρκείας Family Member, στην τιμή των 80€.

Προμηθεύσου κι εσύ τώρα ένα εισιτήριο διαρκείας και μη χάσεις ούτε λεπτό από μια συναρπαστική χρονιά. Οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν και παραμένουν η ψυχή του Αστέρα και η παρουσία τους στο πλευρό της ομάδας αποτελεί την αναγκαία και βασική προϋπόθεση για την επιτυχία και προοπτική της ομάδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot