FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Στις 2 Σεπτεμβρίου με Παναιτωλικό

Ημερομηνία: 21-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36641″ img_size=”full”][vc_column_text]Ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού θα δώσει ο Αστέρας στην Αμαλιάδα, τo Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου (μετατέθηκε από τις 30 Αυγούστου που είχε αρχικά οριστεί). Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ, λόγω της εβδομάδας των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Εθνικής Ελλάδας, ο Παναιτωλικός θα φιλοξενηθεί στην Αμαλιάδα από τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο τεχνικός των «βυσσινί» Πέτρος Μίχος, θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλότατου επιπέδου.

Το φιλικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη που είχε προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτέμβρη στον Βλαχιώτη, είτε θα οριστεί σε νέα ημερομηνία είτε θα ματαιωθεί.

Επίσης, έγινε μια μικρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα και έτσι το φιλικό που ήταν προγραμματισμένο για το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος, απέναντι στα Τρίκαλα, θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη (και όχι την Κυριακή) και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρωταθλήματος. Ένα ακόμα δυνατό τεστ, απέναντι σε μια ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot