FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Πρώτη μεταγραφή ο Φάμπιο Σάντος

Ημερομηνία: 05-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Φάμπιο Σάντος ικανοποίησε στις δοκιμές και θα αποκτηθεί.

Κοντά στον 23χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Καραγκούνη

 

Ο Αστέρας προχωρά στην επάνδρωση του ρόστερ και όπως διαρρέεται – καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση- η πρώτη μεταγραφή είναι ένας Πορτογάλος μεσοεπιθετικός. Πρόκειται, σύμφωνα με το ilianews, για τον 19χρονο Φάμπιο Σάντος που δεν έχει επαγγελματική καριέρα, ωστόσο στον Αστέρα θεωρούν ότι στο πρόσωπό του έχουν βρει με λίγα χρήματα έναν ταλαντούχο και ανερχόμενο παίκτη, ο οποίος ικανοποίησε στις δοκιμές. Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκαν μέχρι πρότινος στην Ντεσπορτίβο Άβες της Πορτογαλίας, με την οποία αγωνίστηκε σε 27 παιχνίδια στο Πρωτάθλημα Νέων, σημειώνοντας και τρία γκολ. Στο παρελθόν, είχε περάσει από την αντίστοιχη ομάδα Νέων της Εστορίλ Πράια, έχοντας τέσσερις συμμετοχές πριν τρία χρόνια και έντεκα συμμετοχές πρόπερσι.

Ο Θανάσης Καραγκούνης με τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Καραγκούνης και Σλοβάκο γκολκίπερ

Εξάλλου, ο Αστέρας συζητά με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Θανάση Καραγκούνη, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Εθνικό Φιλιππιάδας. Ο Καραγκούνης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Πανιωνίου, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Καλλιθέα, τη Θύελλα Μοσχάτου, τις Βρασιές Αρκαδίας και το Λεωνίδιο.

Επίσης, οι «βυσσινί», αναμένεται να αποκτήσουν τον Σλοβάκο τερματοφύλακα, Ματέι Βόζαρ,  ο οποίος, μάλιστα, έχει υπάρξει και διεθνής με τις εθνικές ομάδες της χώρας του.

Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Τσιγαρίδα, όπως και οι δοκιμές παικτών, παρά το γεγονός ότι δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα κάποιες επείγουσες οικονομικές οφειλές  προς την ΕΠΟ,  με τον Γιώργο Γκάμαρη και τον Ιάκωβο Κονδύλη να φέρονται αυτή τη στιγμή ως οι δύο άνθρωποι που κινούν τα νήματα στον Αστέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot