FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Περιμένει «δώρο» από τον Απόλλωνα!

Ημερομηνία: 01-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”65825″ img_size=”full”][vc_column_text]

Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή των Ποντίων στη Football League

Ο Αστέρας Αμαλιάδας βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων στον Απόλλωνα Πόντου για να δει αν τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League ή σε αυτό της Γ΄ Εθνικής. Στον Απόλλωνα παραιτήθηκε τη Δευτέρα ο πρόεδρος Γιώργος Γιακουμίδης, μετά τις ατελέσφορες προσπάθειες εξεύρεσης χρηματοδότησης της ομάδας. Ενώ χθες ο σύλλογος της Καλαμαριάς εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως συνεχίζονται οι προσπάθειες ανεύρεσης λύσης και ότι στις όποιες διαπραγματεύσεις δεν έχει παρουσιαστεί ούτε ένα ευρώ στο τραπέζι (!), ώστε να εξασφαλιστεί το παρόν και η επόμενη μέρα του Απόλλωνα.

Αν δεν βρεθεί λύση στο διοικητικό-οικονομικό ζήτημα του Απόλλωνα, είναι απίθανο να κατέβει στο πρωτάθλημα, με τον Αστέρα να καραδοκεί να πάρει τη θέση του, καθώς είναι, ως γνωστόν, ο πρώτος επιλαχών, σε περίπτωση που κάποια ομάδα της Football League δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Πάντως, ο Απόλλων Πόντου δήλωσε συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο αναφορικά με το μέλλον του τη νέα σεζόν.

Προς όφελος του Αστέρα φυσικά, που θέλει να δικαιωθεί έστω και την ύστατη ώρα και να πάρει αυτό που δικαίως αξίζει με την κατάκτηση της 2ης θέσης-στο γήπεδο- κατά τη διαδικασία των πλέι-οφ του Νότου της Γ΄ Εθνικής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot