FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Εποχή Παπαγεωργίου με νέο πρόεδρο τον Αγγελή

Ημερομηνία: 09-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32482″ img_size=”full”][vc_column_text]Εποχή Παπαγεωργίου και με τη «βούλα» για τον Αστέρα, με τον Ηλείο επιχειρηματία να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου. Μάλιστα, μετά από ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών εξελέγη και το νέο ΔΣ με τον Βαγγέλη Αγγελή, μέχρι πρότινος τεχνικός και αθλητικός διευθυντής, να καταλαμβάνει τη θέση του προέδρου. Ο Θαν. Παπαγεωργίου αλλά και ο Κώστας Νικολόπουλος μετέχουν στο νέο σχήμα ως απλά μέλη.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ των «βυσσινί»:

Πρόεδρος: Βαγγέλης Αγγελής

Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Αθανασούλης

Ταμίας: Αργύρης Κουτρουμπής

Γραμματέας: Ανδρέας Σαμπανιώτης.

Μέλη: Θανάσης Παπαγεωργίου, Κώστας Νικολόπουλος, Γιώργος Κορδαλής, Παύλος Κουκούνας, Γιώργος Πολλάτος, Λεωνίδας Πετρόπουλος, Νίκος Παλυβός.

Με την διευθέτηση, λοιπόν, και της τελευταίας εκκρεμότητας που είναι η ανάδειξη νέου σχήματος ξεκινά κι επίσημα ο σχεδιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την διοίκηση και τον Πέτρο Μίχο να ετοιμάζονται για σπουδαίες κινήσεις, που θα προκαλέσουν αίσθηση. Εξάλλου, άπαντες στον Αστέρα εχουν θέσει ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ανανέωσε και ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης

Στο μεταξύ, ο Αστέρας ανακοίνωσε με χαρά ότι κατόπιν εισήγησης του Πέτρου Μίχου, ανανεώνει με την ομάδα ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Η παρουσία του στην οικογένεια του Αστέρα συνεχίζεται. Ο Μπαρμπαρούσης έκανε καλή χρονιά στην επιθετική γραμμή των βυσσινί και ήθελε και ο ίδιος να παραμείνει, κάτι που έγινε τελικά πραγματικότητα. Μαρουκάκης και Τόρες Παράλληλα, για τη κορυφή της επίθεσης εξακολουθούν να υπάρχουν στο προσκήνιο τα ονόματα των Μαρουκάκη και Τόρες.

Ακόμα και ένας από τους δύο να αποκτηθεί θα πρόκειται για σούπερ μεταγραφή. Το όλο θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot