FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Αρχίζουν τα… βάσανα

Ημερομηνία: 31-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”22945″ img_size=”full”][vc_column_text]Ξεκινούν από σήμερα τα… βάσανα για τον Πέτρο Μίχο και τους παίκτες του, καθώς στις 6.30 το απόγευμα στο στάδιο της Αμαλιάδας οι «βυσσινί» θα αρχίσουν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ, ενώ νωρίτερα, στις 5:30, θα παρουσιαστεί στα ΜΜΕ και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Μίχος, μαζί με τους συνεργάτες του. Θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθως θα ξεκινήσει η προπόνηση.

Μάλιστα ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Αστέρα απευθύνει κάλεσμα να μη λείψει κανείς «αστερίτης»: «Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Αστέρα καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας αύριο Δευτέρα στις 6μ.μ. να βρεθούν κοντά στην πρώτη προπόνηση.

Όλοι μαζί στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας, να δώσουμε δυναμικό παρών και να καλωσορίσουμε το τεχνικό επιτελείο και τους παιχταράδες μας.Θα υπάρξουν εκπλήξεις και δυναμική παρουσία του συνδέσμου. Από το νέο ξεκίνημα δεν πρέπει να λείψει κανένας αστερίτης.  Δευτέρα στις 6μ.μ. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο».

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot