FOLLOW US: facebook twitter

Αρίων Αμαλιάδας: Δύο προκρίσεις στους θερινούς πανελλήνιους και 7 μετάλλια

Ημερομηνία: 04-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57066″ img_size=”full”][vc_column_text]Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ το περασμένο Σαββατούριακο από 31 Μαρτίου έως 1 Απριλίου στα 15α Δελφίνεια, Διασσυλλογικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στο Περιστέρι Αττικής. Υψηλό το επίπεδο, μεγάλες οι επιδόσεις και οι αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ  μεταξύ των πρωταγωνιστών αφού πέτυχαν δύο προκρίσεις στους Θερινούς Πανελλήνιους Αγώνες και κατέκτησαν 7 μετάλλια! Πρόκριση στα 100μ. ελευθέρου πέτυχε η Τζωρτζίνα Κατσούλα που έχει ήδη προκριθεί σε άλλα τρία αγωνίσματα και ο Γιάννης Κατσούλας στα 50μ. υπτίου με χάλκινο μετάλλιο, σημειώνοντας και οι δύο ατομικά ρεκόρ.

Η Δανάη Αβραμοπούλου  που πρωταγωνιστεί στις μεγάλες κούρσες, κατέκτησε 3 αργυρά μετάλλια με μεγάλες επιδόσεις αγωνιζόμενη δίπλα στην Νόρα Δράκου! Ο Χρήστος Μερτσόπουλος με εκπληκτικές εμφανίσεις  κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό με επιδόσεις που ξεχωρίζουν στην πρώτη οχτάδα στην Ελλάδα! Οι Παναγιώτης Δάρας, Ραφαέλα Βυθούλκα,Κατερίνα Δημητρακοπούλου, Μιχάλης Μερτσόπουλος  και Σαβιάννα Βυθούλκα πέτυχαν ατομικά ρεκόρ και επιδόσεις κοντά στα όρια πρόκρισης. Οι αθλητές των Βυθούλκα και Τσεκούρα ετοιμάζονται για τις επόμενες σοβαρές αγωνιστικές  υποχρεώσεις εαρινές και θερινές.

Λειτουργία συλλόγου

Για οποιαδήποτε  πληροφορία σχετικά με την λειτουργία του Συλλόγου καθώς και τις νέες εγγραφές περιόδου Ανοίξεως μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλ. 6983940914 και 6979846941. Το Δ.Σ. του ΑΡΙΩΝΑ εύχεται σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot