FOLLOW US: facebook twitter

Από εβδομάδα… μπάσκετ στην Αγία Βαρβάρα!

Ημερομηνία: 03-08-2024 | Συντάκτης:

-Ολοκληρώνεται η διοικητική παραλαβή των εγκαταστάσεων

Ελεύθερα στο αθλητικό κοινό του Πύργου θα είναι από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας τα γήπεδα μπάσκετ και τένις της Αγίας Βαρβάρας στον Πύργο, καθώς  σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί ηδιοικητική παραλαβή των αθλητικών εγκαταστάσεων, όσον αφορά τα γήπεδα μπάσκετ, τένις και τον φωτισμό.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πύργου, Βασίλης Παναγόπουλος, οι χώροι θα παραδοθούν στο κοινό αφού πρώτα οριστεί από τη δημοτική αρχή υπεύθυνος φύλαξης και λειτουργίας του αθλητικού κέντρου.

«Αν και το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί, είχαμε συμφωνήσει με τον ανάδοχο, να κάνουμε διοικητική παραλαβή των έτοιμων χώρων. Δηλαδή, τα γήπεδα μπάσκετ και τένις, που είναι έτοιμα μπορούμε να τα δώσουμε προς λειτουργία και χρήση στους πολίτες, όπως και το φωτισμό. Η διοικητική παραλαβή θα γίνει τις επόμενες ημέρες, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή και οι χώροι θα δοθούνε προς χρήση την επόμενη εβδομάδα. Πριν δοθούν οι χώροι στο κοινό, θα πρέπει να οριστεί ένας υπεύθυνος για τη φύλαξη, την καλή λειτουργία του χώρου και τη διατήρηση της καθαριότητας», ανέφερε.

Το έργο είναι ολοκληρωμένο σε ποσοστό περίπου 85% και υπολείπονται εργασίες που αφορούν φυτεύσεις δέντρων, κατασκευή οικίσκων και τοποθέτηση κερκίδων στα γήπεδα τένις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot