FOLLOW US: facebook twitter

Απρόσμενη ισοπαλία στην Κρέστενα

Ημερομηνία: 22-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Ξενοφών-Ατρόμητος Κ.  0-0

Ο Ξενοφών Κρεστένων δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ατρόμητου Καβασίλων (0-0), που με τον Θοδωρή Ανδριόπουλο στον πάγκο δείχνει αναγεννημένος. Πλέον, η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου έχει συγκάτοικο στη 2η θέση τη Δόξα αλλά και τη Νίκη Τραγανού. Οι κιτρινόμαυροι στάθηκαν πολύ καλά στο α΄ ημίχρονο και δημιούργησαν  περισσότερες φάσεις για γκολ. Στο 4΄ σουτ του Καφούσια στην αντεπίθεση πέρασε άουτ και τρία λεπτά μετά  είχαμε  χλιαρές διαμαρτυρίες από πλευράς Ξενοφώντα για πέναλτι στον Κωνσταντόπουλο. Στο 15΄ μετά από σέντρα του Μαργαρώνη, η κεφαλιά του Καφούσια πέρασε λίγο άουτ και στο 34΄ ένα καλό σουτ του κιτρινόμαυρου επιθετικού, μπλόκαρε ο Κουτρουμπής. Ο Ξενοφών άρχισε να πιέζει περισσότερο μετά το ημίωρο και στο 35΄ σουτ του  Μιλοσέφσικι μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από τα δοκάρια και στο 39΄ σουτ του Μυλωνά απέκρουσε  ο Αντωνόπουλος.

Στο β΄ μέρος ο Ξενοφών δεν απειλήθηκε μεν, αλλά από την άλλη δεν πίεσε με ορθολογικό τρόπο για να φτάσει στο γκολ. Έτσι, στο  75΄ ένα σουτ του Μπάρκα δεν είχε τύχη, στο 83΄ άλλο ένα του Ζαπάντη πέρασε λίγο άουτ και  στο 93΄ την ίδια τύχη είχε η προσπάθεια του Μπάρκα.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Ζαπάντης, Τσάμπρας, Πλατανίτης, Ζούλης, Μπακατσέλος (78΄Λιαμπότης), Κουτσογιαννάκης (60΄Χαραλαμπόπουλος), Μπάρκας, Μιλοσέφσκι, Κωνσταντόπουλος.

Ατρόμητος: Αντωνόπουλος, Χατζηγιάννης, Μπίλιας, Μενίκου, Γ. Παπαδόπουλος (46΄ Κωστόπουλος), Τσάμης, Μαργαρώνης, Αντωνάτος, Καφούσιας (90΄ Α. Παπαδόπουλος) Μπουρούκης, Μπαρλέτης (55΄ Καραπάνος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot