FOLLOW US: facebook twitter

Απεργούν οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι»: Συμμετέχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση της Πέμπτης στην Αθήνα

Ημερομηνία: 05-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32151″ img_size=”full”][vc_column_text]Στην Πανελλαδική απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην Αθήνα, συμμετέχει ο Διαπεριφερειακός Σύλλογος Εργαζομένων του «Βοήθεια στο Σπίτι» Περιφερειών Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, διεκδικώντας την αναγνώριση των συμβάσεων τους και την οριστική λύση της επί σειρά ετών ομηρίας τους.

Τα Σωματεία και οι Σύλλογοι Εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι» όπως επισημαίνουν με ανακοίνωση τους, λένε όχι στην επί σειρά ετών ομηρία τους καθώς εργάζονται ανελλιπώς επί 15 συνεχόμενα χρόνια, έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
«Λέμε όχι, στον εμπαιγμό 3.500 εργαζομένων του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
Λέμε όχι, στις καθησυχαστικές υποσχέσεις της πολιτικής ηγεσίας και ζητάμε επιτέλους να γίνουν πράξη.
ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
1) Αναγνώριση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων του ΒσΣ σε αορίστου χρόνου διότι εργάζονται ανελλιπώς επί 15 συνεχόμενα χρόνια, έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
2) Απαιτούμε την υλοποίηση της δέσμευσης της κυβέρνησης για οριστική λύση του εργασιακού μας ζητήματος και άμεσα νομοθετική ρύθμιση για τη λύση της πολύχρονης εργασιακής μας ομηρίας.
ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ στις 6 Ιουλίου στην Αθήνα.
Τόπος συγκέντρωσης των εργαζομένων θα είναι η πλατεία Συντάγματος στις 10.00πμ».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot