FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Τρίποντο το ζητούμενο στη Βάρδα

Ημερομηνία: 13-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επάνοδος στις νίκες είναι το ζητούμενο για τον Παμβουπρασιακό Βάρδας, ο οποίος αύριο θα παίξει με την ισάξια Ερμιονίδα. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου έβγαλε μετά το Πάσχα, ένα δύσκολο πρόγραμμα, έχοντας μεγάλες απουσίες, λόγω καρτών.

Καιρός να επανέλθει στις νίκες και να σβήσει εκείνο το 5-0 του πρώτου γύρου. Μάλιστα, αν η «Μπάρτσα» πάρει το παιχνίδι θα έχει ελπίδες κατάκτησης της τρίτης θέσης!

*Καιρός είναι ο κόσμος της Βουπρασίας να πάει να δει για τελευταία φορά φέτος την ομάδα του, η οποία πρωταγωνίστησε στο φετινό πρωτάθλημα, κάνοντας μεγάλες νίκες (δώδεκα ως τώρα).

*Η Ερμιονίδα έρχεται στην Ηλεία χωρίς πλέον τον τερματοφύλακα Πονηρ, που ήδη έχει αποτελέσει παρελθόν.

*Σφυρίζει ο Αχαιός Σπηλιωτόπουλος από τον πίνακα Γ΄ Εθνικής, ο οποίος είχε σφυρίξει στη Βάρδα και προ καιρού.

Η ώρα της αλήθειας

Για Πανηλειακό, Δόξα, Νίκη και Α.Ο. Ξενοφών σήμερα, με διαφορά 60 λεπτών, έφτασε η ώρα της αλήθειας, για τη συμμετοχή στον τελικό του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας. Ο Πανηλειακός και η Νίκη φτάνουν και με ισοπαλία. Η Δόξα και ο Ξενοφών θέλουν νίκη. Καλό είναι να μην υποτιμηθούν οι δύο αγώνες από την Επιτροπή Διαιτησίας, αφού οι ομάδες δεν έχουν αύριο.

Δεν έχει άλλο φιάσκο!

Να ξυπνήσουν όλοι τους! Δεν έχει άλλο φιάσκο. Είχαν ένα την Τετάρτη στην Κρέστενα. Στη λήξη φύγανε όλοι με σκυμμένα κεφάλια. Ηττημένοι από μια ομάδα που είχε ένα σωρό προβλήματα. Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί. Δεν αρκεί η συγγνώμη στο facebook. Σήμερα στο «Μαρακανά» θα δείξουν τον πραγματικό εαυτό τους. Στους αντιπάλους δεν χρειάζονται μαγκές. Χρειάζεται ανάστημα. Φτάνουν πια οι κόκκινες κάρτες. Παίζουν όλη τους τη χρονιά. Αρκετές ειρωνείες και προπηλακισμούς εισπράξαμε. Τέλος…

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να τελειώσουν κι όλα στους αγώνες πλέι-άουτ. Πολύ σημαντικά παιχνίδια για την τύχη και το ποδοσφαιρικό μέλλον τεσσάρων ομάδων. Το Σάββατο ανοίγει η αυλαία στο γήπεδο Καράτουλα, όπου ο ταλαιπωρημένος φέτος Κένταυρος Μαγούλας και ο «νεοφώτιστος» Εθνικός Αμπελοκάμπου, που φέτος άλλαξε τρεις προπονητές, τα δίνουν όλα για την παραμονή… Τα λοιπά τα ξέρετε.

*Στη Γαστούνη για τα γούρια υποθέτουμε, πήγε το παιχνίδι ζωής ή θανάτου με το Χάβαρι ο Ηλειακός Βαρθολομιού! Φωτιά στα μπατζάκια τους και τίποτε άλλο.

Στήριξη

Μεγάλο το ζήτημα και το διακύβευμα για την Αμαλιάδα. Στήριξη ζητάει ο Κόροιβος, στήριξη κι ο Αστέρας. Αυτό είναι το συμπέρασμα της συνέντευξης του Νικολόπουλου που έπεσε ως κεραυνός σε αιθρία στα ποδοσφαιρικά στέκια της ηλειακής συμπρωτεύουσας κι όχι μόνον.

Για το Κύπελλο οι Γυναίκες

Η Κυριακή είναι μια ιστορική μέρα για τις γυναίκες του Πανηλειακού καθώς καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς και να αντιμετωπίσουν στα ίσια την ανώτερη σε κατηγορία ομάδα των γυναικών της Α.Ε. Γλυφάδας-Οδυσσέας, από τη νότια Αθήνα, δηλαδή την αριστοκρατία. Είναι συνάντηση για το Κύπελλο Ελλάδας και μας έκατσε, μετά τον αποκλεισμό του ΟΦΗ. Όλοι κοντά στα κορίτσια την Κυριακή νωρίς στις 4 και μισή. Ρέφερι ο Αχαιός Ανδριανός που ανήκει στη Δ΄ Εθνική.

Σφυρίζουν αδιάφορα

Ούτε για δείγμα Ηλείος διαιτητής στα εθνικά πρωταθλήματα. Η ΚΕΔ και κυρίως ο δάσκαλος Καλύβας, τους έχει διαγράψει από τα κατάστιχά τους. Μήπως ενδιαφέρεται τάχατες κανένας. Σφυρίζουν αδιάφορα εκεί στην ΕΠΣ…

H θέση τους στην κερκίδα

Νέο «φρούτο» και τούτο που αποφάσισε εσχάτως η ΕΠΣΗ. Ορίζει σε αγώνες ιδιαίτερης σημασίας εκπροσώπους. Φυσικά είναι δικά της «όργανα» μη προβλεπόμενα από το ΚΑΠ. Είναι κάτι σαν παρατηρητές… Εφόσον λοιπόν είναι υπερπαρατηρητές  δεν έχουν θέση ούτε στα αποδυτήρια, ούτε στον αγωνιστικό χώρο. Η θέση τους είναι εκτός, στην κερκίδα με τον χύδην όχλο, δηλαδή τους θεατές. Από εκεί να επιτελούν το έργο τους. Αν γινόταν αυτό δεν θα είχαμε  το θερμό επεισόδιο που έγινε στα αποδυτήρια του Σκουροχωρίου πρόσφατα.

Οι προειδοποιήσεις

Πολλές προειδοποιήσεις  πέσανε αυτή την εβδομάδα εκεί στην Πειθαρχική της  Ένωσης. Πολύ μελάνι χύθηκε για το τίποτε. Την «πλήρωσε» ο Γιάννης Μουρούτης, έστω και για μια αγωνιστική. Με το δίκιο του να φωνάζει… Και καλά στις ομάδες που συνεχίζουν ν’  αγωνίζονται αλλά και στον Ολυμπιακό Σαβαλίων που κάνει… διακοπές!

*Άντε και καλό Σαββατοκύριακο!

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot