FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Σήμερα ο άλλος ημιτελικός Κυπέλλου

Ημερομηνία: 21-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Σήμερα αυτόν τον ημιτελικό, ποιος θα τον πάρει; Αστέρας ή Νίκη; Στη ρεβάνς του 1-1 προ καιρού στο Τραγανό. Ποια ομάδα θα τεθεί αντίπαλος του Α.Ο. Ξενοφών στον τελικό; Ιδού η απορία.

*Φαίνεται πως η Νίκη θα κατεβεί πάνοπλη, αφού έχει μπροστά της καιρό. Ερωτηματικό παραμένει ποια ομάδα θα κατεβάσει ο Αστέρας, με δεδομένο πως το Σάββατο, εδώ, αντιμετωπίζει τη «Μαύρη» στον πρώτο τελικό του 5ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με έπαθλο την πρωτιά.

*Έχει παίκτες ο Αστέρας να παρατάξει όπως είναι οι Λέτσος, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Σταθάτος, Μηνάς, Κυριάκος, Βλάχος, Παπαπέτρου, Αθανασούλης και κάποιοι άλλοι από όσους έπαιξαν προχτές.

 

Ο Αναστασόπουλος

Στο πλευρό του Αστέρα βρίσκεται ο επί δύο και πλέον δεκαετίες πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας, Άγγελος Αναστασόπουλος. Τον είδαμε πριν το προχτεσινό ντέρμπι της Αμαλιάδας και είχαμε εγκάρδια συνομιλία και αναπολήσαμε τα παλιά του τοπικού ποδοσφαίρου.

 

Πρόωρο τέλος

Με έκπληξη διαβάσαμε για την αποχώρηση του επίλεκτου κυνηγού Δημήτρη Μπάρκα από τον Α.Ο. Μακρισίων, παρότι στο προχτεσινό αγώνα σκόραρε δις κατά της ομάδας της Ζαχάρως. Ο Δημήτρης ξεκίνησε φέτος στην ομάδα του χωριού του, τον Αλφειό, με την ομάδα του οποίου πέτυχε 7 γκολ, παρά το γεγονός ότι λόγω τραυματισμού απουσίασε για 8 αγώνες. Στη συνέχεια πήγε το Γενάρη στον Α.Ο.Μ. με τον οποίο πέτυχε άλλα τρία γκολ. Πέρυσι ο Μπάρκας είχε κάνει καλή χρονιά με τον Ενιπέα (20 γκολ).

 

Άνοδος για πολλούς

Δεν ξέρουμε στην Α2 και Β΄ τοπική πως μετράνε τα… κόζια, αλλά με τα μέχρι τώρα δεδομένα, να ετοιμάζονται από την Α2 να ανέβουν στην Α1, οι τρεις στους τέσσερις.

*Από τη Β΄ δε στην Α2 πέντε στους έξι! Ας μην άγχονται λοιπόν!

ΥΓ.: Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που έχουν έρθει στη στήλη πως ομάδα του κάμπου που θα παραμείνει φέτος στην Α1 του χρόνου δεν θα δηλώσει συμμετοχή, τότε θα κερδίσουν την προαγωγή τους και οι τέσσερις πρώτοι της Α2!

 

Ο μέγας τελικός

Διέρρευσε η πληροφορία πως αν σήμερα προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, τότε ο μέγας τελικός θα γίνει ανήμερα του Ευαγγελισμού, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή και θα αναβληθεί η αγωνιστική της Α΄ τοπικής.

 

Ο Παναρκαδικός

Παράπονα πολλά έχει ο Παναρκαδικός από τη διαιτησία αλλά και τη συμπεριφορά των γηπεδούχων στη Ζάκυνθο. Δεν ήμαστε, δεν είδαμε. Όμως μπορεί ένας ρέφερι, όπως ο Ρούτσης (Κορινθίας), να βγάλει τέτοιο παιχνίδι. Πώς αξιολογεί η ΚΕΔ/ΕΠΟ τα παιχνίδια; Και πώς αξιολογήθηκε το Καλαμάτα-Βραχνέικα με διαιτητή Β΄ Εθνικής;

 

Η συνέλευση

Και φυσικά δεν πρόκειται να παραστώ στη σημερινή γενική συνέλευση της Ένωσης. Έχω δύο-τρεις λόγους που δεν πρόκειται να τους δημοσιοποιήσω. Θα μπορούσα να παραστώ και ως εκπρόσωπος σωματείου και ως αθλητικογράφος εκ μέρους της εφημερίδας με την οποία συνεργάζομαι. Δεν θα τους κάνω την τιμή. Να προσθέσω μόνον ότι την τελευταία εικοσαετία, δεν έλειψα ποτέ και πάντοτε ήμουν μαχητικός, πέραν της 12ετίας που είχα την τιμή να είμαι σύμβουλος της ΕΠΣ και δεχόμουν ασμένως κριτική π.χ. «γιατί δεν κόψατε πίτα!».

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Έχουμε ξαναγράψει ότι η Επιτροπή Διαιτησίας χρησιμοποιεί δύο μέτρα και δύο σταθμά ως προς τους διαιτητές. Τους χωρίζει σε αμνούς και ερίφια. Κάπου-κάπου ρίχνει και καμιά «καμπάνα» για να… ξυπνάνε τα αίματα. Όπου γουστάρει. Έχουμε απειράριθμα παραδείγματα. Μάλιστα καλύπτονται από μια ακατανόητη κεντρική απόφαση της ΚΕΔ να μη δημοσιοποιεί τις τιμωρίες των διαιτητών.

*Να δούμε αν ο διαιτητής του τελικού Κυπέλλου θα είναι εκείνος που φέτος θεωρείται και είναι κορυφαίος.

*Ο Γ. Μαρκαντωνάτος σφύριξε προχτές Γ΄ Εθνική, στο αξιολογημένο παιχνίδι Λουτράκι-Προοδευτική με βοηθούς τους Καραλή, Λιάπη. Ακόμη ο Σταυρόπουλος σφύριξε το παιχνίδι Νέων Παναχαϊκής-Σπάρτης.

*Ο Νίκος Σταυρόπουλος το Σάββατο σφύριξε στην Πάτρα και την Κυριακή στη Σπιάντζα, Θύελλα-Ξενοφών 0-5. Ποιο παιχνιδάκι ήταν πιο δύσκολο. Ιδού η απορία!

 

Επίλεκτες ομάδες ενωσιακές

Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος προεπιλογής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Στην κατηγορία των Παίδων έχουμε: Αχαΐα-Ξάνθη και Αθήνα-Δράμα. Στους Νέους, Κυκλάδες-Ηράκλειο και Μακεδονία-Αχαΐα. Τα σχόλια δικά σας…

 

Η Α.Ε. Πηνείας

Το τρέχει η Α.Ε. Πηνείας στο πρωτάθλημα Α΄ τοπικής. Αν και αποδυναμωμένη έκανε πρώτη νίκη προχτές. Χαράς ευαγγέλια αφού έχει και τρεις ισοπαλίες (Λεχαινά, Θύελλα, Προοδευτική). Θα ήταν πολυτέλεια να είχε φτιάξει και ομάδα υποδομής, ώστε να είναι μέσα στην προκήρυξη της ΕΠΣ.

*Δεν ξέρουμε αν βάσει προγράμματος προλαβαίνει να κάνει άλλη μια νίκη, αφού τώρα έχουμε απότρυγα! Πρώτος σκόρερ με 4 γκολ είναι ο Γαλάνης που από το Γενάρη ανήκει στον  Αίαντα!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot