FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο- ΠΑΟΒ: Κακός ρέφερι, μέτρια η ομάδα!

Ημερομηνία: 25-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Αυτός ο ρέφερι Γιαννόπουλος (Μεσσηνίας) έχει γεράσει στη Δ΄ και Γ΄ Εθνική. Όμως να γίνει καλύτερος δεν τον βλέπουμε. Σφύριξε προχτές στη Βάρδα, στην οποία και πάλι έχει ξαναέρθει και αφού δεν έδωσε το καθαρό πέναλτι στο Ντόμα, στη συνέχεια έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κοκκίνη και «καθάρισε» την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου. Ξεχνούν κάποιοι ρέφερι το καθήκον τους και πώς βγάζουν οι ομάδες το οχτακοσάρι (και μάλιστα Αγιωργιού μεσημέρι) για να τους πληρώσουν! Αν ο Σταμάτης Παναγιωτόπουλος που ήρθε από το Άργος ως παρατηρητής διαιτησίας, κάνει τη δουλειά του, ο Γιαννόπουλος θα ξεκουραστεί ως το τέλος της περιόδου! Αυτό θα είναι το τίμημα της κακής διαιτησίας του.

*Από κει και πέρα, ο ΠΑΟΒ πλήρωσε και την απουσία του Γιώργου Πολίτη, ο οποίος κάνει το παιχνίδι της ομάδας κι έχασε άδοξα από κατώτερη ομάδα, με την οποία είχε έρθει ισόπαλος στη Θήβα! Αυτά όμως έχουν οι αγώνες… ιδιαίτερα μετά από μεγάλη διακοπή.

 

Επιτυχία του Αστέρα

Η λευκή ισοπαλία που απέσπασε ο Αστέρας στο Λουτράκι, κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν ένα μεγαλοπρεπές διπλό, αν ο Θανάσης Αντωνόπουλος στο 25΄ δεν έχανε την ευκαιρία της χρονιάς! Ο Μελετίδης έκανε επέλαση, ο τερματοφύλακας Διαμαντής βγήκε να τον… κλείσει και εκείνος άνοιξε τη μπάλα στο Θανάση, που μόνος με την ορθάνοιχτη εστία έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι!

*Έτσι χάθηκε η ευκαιρία οι «βυσσινί» να βρεθούν σε περίοπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, να πιάσουν δηλαδή τον Παναρκαδικό στους 33 βαθμούς.

*Ήταν καλός ο Αστέρας με κορυφαίους Αρβανίτη, Μπαρδούση και Μελετίδη, ενώ συνάντησαν και καλή διαιτησία (Δραγάτης Ανατολικής Αττικής). Όλα αυτά μπροστά σε 50 φιλάθλους (!), καμιά δεκαριά από τους οποίους από Αμαλιάδα.

 

Με ιαχές κατά της Καλαμάτας

Την 29η φετινή του νίκη πέτυχε ο Πανηλειακός το Σάββατο επί του Κένταυρου Μαγούλας με 5-0 στο «Μαρακανά», μπροστά σε λίγους φιλάθλους. Η νίκη σημειώθηκε υπό τις ιαχές των οργανωμένων κατά της Καλαμάτας, από την αρχή ως το τέλος! Ήταν μια εύκολη νίκη για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι μπαίνουν στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των πλέι-οφ που θα ακολουθήσουν σε περίπου δύο εβδομάδες.

*Με δεδομένο ότι ο κόουτς, Σπύρος Αντωνόπουλος, εξήλθε του νοσοκομείου ανήμερα του αγώνα, την ομάδα κατέβασε ο βοηθός του, Φώντας Μοσχογιάννης, ο οποίος κράτησε εκτός αγώνα τους Μπεγλεκτσή, Σωτηρόπουλο, Νιφορόπουλο, ενώ ήταν στον πάγκο ο Χατζηστάμου. Απών ο τραυματίας Χατζηαράπης, ενώ στο πάγκο κάθισαν και οι Θεοδωρακόπουλος, Καραβατάς, Πρέντι.

*Έπαιξε για πρώτη φορά μετά τη 19η αγωνιστική ο Γιάννης Καπετανάκης, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά, ώστε να αποκτήσει ρυθμό και να βρει τα πατήματά του. Θυμίζουμε πως είχε τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι με τον Αίαντα στον Πύργο.

*Πολύ καλός ο Πανηλειακός  και παρότι άργησε να πετύχει γκολ, στη συνέχεια πέτυχε πέντε και δεν έχασε κάτι από την αγωνιστικότητά του, αν και στο β΄ μέρος μπήκαν τρεις νεαροί και κατέβασε ταχύτητα. MVP του αγώνα ο 23χρονος Γιώργος Στούπης,  ο οποίος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 (το πέμπτο φετινό γκολ) και ήταν συνδετικός κρίκος άμυνας και επίθεσης.

*Καλές εντυπώσεις άφησαν και οι νεαροί Γιαννακόπουλος, Βουργουντζής και Αντώνης Σακελλαρίου.

 

Πήρε το 11ο πρωτάθλημα της Α2

Χαμός έγινε κατά την τελευταία αγωνιστική της Α2, την Κυριακή του άπιστου Θωμά και του Αγιωργιού. Η είδηση είναι πως ο Α.Ο. Μακρισίων, η ομάδα του παράγοντα κ. Βρέταρρου, που αναμόρφωσε τον Α.Ο.Μ., αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και δεν θα χρειαστεί να μπει σ’ αυτή τη διαδικασία των πλέι-οφ. Ο Α.Ο.Μ. νίκησε εύκολα τον Πέλοπα Πύργου με 3-0 και ευνοήθηκε από την ισοπαλία στο Σκουροχώρι. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Δημήτρης Γαλανόπουλος πέτυχε δύο γκολ (αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας) και ο Άγγελος Μούτσος ένα.

*Όταν μαθεύτηκε η ισοπαλία στο Σκουροχώρι, παίκτες και φίλαθλοι που περίμεναν στο γήπεδο ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ το βράδυ γιορτάστηκαν τα επινίκια στο κέντρο «Αμπατζή».

 

Έγιναν πραγματάκια

Κατά την τελευταία αγωνιστική της Α2, γίνανε διάφορα πραγματάκια. Όπου υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον, είχε σταλεί άνθρωπος-παρατηρητής προς ενημέρωση. Είχαν πάρει όλοι τα μέτρα τους. Τώρα, αν ωρίμασαν κάποια παιχνιδάκια, εύκολα μπορείτε να το αντιληφθείτε. Ένα ματσάκι έληξε κάπου στο 70΄. Ένα άλλο «μιλήθηκε» κατά τη διάρκειά του. Γίνονται αυτά και θα γίνονται όσα πλέι-οφ να βάλουν κι όσα πλέι-άουτ να σκεφτούν.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot