FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μην «πυροβολούμε» τους παίκτες!

Ημερομηνία: 29-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Μεγαλώνει η αγωνία στο «στρατόπεδο» του Κοροίβου για την τύχη της ομάδας στην κατηγορία των «σαλονιών». Η αγωνία δεν έχει να κάνει με το προσεχές πρόγραμμα αλλά με το εύρος της ήττας από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα χωρίς τον Κατερινιώτη Σαχπατζίδη αλλά και τον Κον, ο οποίος αν και είχε δηλωθεί στο φ.α. δεν χρησιμοποιήθηκε, άγνωστο γιατί, φάνηκε πολύ σοφτ. Παράλληλα, οι διαιτητές έδιναν αφειδώς φουλ σε βάρος των «μπλε» με αποτέλεσμα πολύ νωρίς οι παίκτες να φορτωθούν με ποινές. Να φοβούνται έτσι να μαρκάρουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού να σκοράρουν κατά βούληση.

*Μη βγάζουμε έξω, λοιπόν, από την εξίσωση τους διαιτητές και τα φορτώνουμε όλα στους παίκτες. Πάντως, ο Χάινς ήταν ο καλύτερος (17 π.) και τον ακολούθησε ο Λάνγκφορντ (4/7 τρίποντα). Τα πάντα θα κριθούν στη συνέχεια. Μην «πυροβολούμε» τους παίκτες, οι οποίοι απλώς βρέθηκαν σε μια κάκιστη αγωνιστική μέρα!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

«Ξύπνησε» αίφνης η Α.Ε. Πηνείας και πάει να συγκρουστεί με τον Ατρόμητο Καβασίλων σε αγώνα πλέι-άουτ. Η προκήρυξη απαιτεί διαφορά μικρότερη των πέντε βαθμών. Το πρόγραμμα των δύο ομάδων ευνοεί την Πηνεία, που πρέπει να κερδίσει εξάπαντος τη Θύελλα στο γηπεδάκι Καρκαλεσίου, ενώ τα Καβάσιλα δύσκολα θα αποφύγουν τρεις ήττες!

*Η Πηνεία που αγωνίζεται ηρωικά και σπάνια έχει στον πάγκο αναπληρωματικούς, μετράει ως τώρα δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

*Αντίθετα, τα Καβάσιλα που από τα μέσα του α΄ γύρου ξέμειναν από έμψυχο δυναμικό, στο β΄ γύρο έχουν σερί ήττες!

*Αν τελικά γίνουν τα παραπάνω, τότε θα πάμε σε αγώνες πλέι-άουτ.

 

Σπ. Μπλάθρας: Οι κίτρινες…

Δυνατή παρουσία έκανε ο Σπύρος Μπλάθρας της Θύελλας Πύργου στη συνέλευση της ΕΠΣΗ. Μίλησε για το θεσμό των κίτρινων καρτών που τίποτε δεν προσφέρει, παρά δεκάρικα στην Ένωση. Στην τοποθέτησή του πήρε απάντηση, πως φέτος έχουν μειωθεί οι κόκκινες! Τώρα, αν η ΕΠΣΗ είναι η μοναδική που μετράνε οι κίτρινες πανελλήνια, αυτό είναι κάτι άλλο.

*Μίλησε για την απουσία μπόνους από την Α1 Κατηγορία που είναι ένα μέτρο άδικο. Ήδη η Νίκη είναι 15 βαθμούς μπροστά και καλείται να δώσει μπαράζ. Ακούστηκαν στην αίθουσα κάποια μουρμουρητά, ότι από τη νέα περίοδο θα διορθωθεί η απουσία μπόνους!

*Τόνισε ακόμη, όπερ σπουδαιότερο, τα πρωταθλήματα υποδομής να είναι προαιρετικά για τις ομάδες Α1.

*Αυτά τα σημαντικά για να μη νομίζουν ότι οι παράγοντες  τρώνε κουτόχορτο…

 

Ο Ιακωβάκης για τους προπονητές

Στο άλυτο και μακροχρόνιο πρόβλημα των προπονητών αναφέρθηκε στη σύντομη και πέραν πάσης περιγραφής γενική συνέλευση της ΕΠΣΗ, ο Άρης Ιακωβάκης που μαζί με τον κ. Μπακάλη εκπροσώπησαν τον Ηλειακό Λεχαινών. Αναφέρθηκε στα πρόστιμα που πλήρωσαν και φέτος οι ομάδες Α΄ τοπικής (μιλάμε για 600άρια), στη σχολή προπονητών που τελευταία χρονιά λειτούργησε στην Ηλεία το σωτήριον έτος 2005!

*Είπε, ο Άρης, πως ούτε ένα σεμινάριο δεν έχει οργανώσει η ΕΠΣ τα τελευταία χρόνια , ενώ έχει έσοδα μόνον από τους προπονητές. Τόνισε δε ότι έχει γίνει απόπειρα τρεις φορές να λειτουργήσει σχολή και κάτι τέτοιο δεν έχει επιτευχτεί.

 

Απέτυχε

Με την ευκαιρία του χτεσινού τελικού του Κυπέλλου, να σχολιάσουμε πως το φετινό πείραμα του θεσμού σε ομίλους, με βαθμολογία και όχι με ματς νοκ άουτ, απέτυχε πλήρως. Πρόσθεσαν παιχνίδια και έξοδα στις ομάδες και τίποτε άλλο. Αφήστε που κάποιες ομάδες δεν έπαιζαν στο γήπεδό τους καθόλου (π.χ. η Νίκη). Κανένα σχόλιο λοιπόν παραπέρα.

 

Τετάρτη Πάσχα η Α2

Μάλλον βεβιασμένη και χωρίς πολλή σκέψη ήταν η απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος να ορίσει την προτελευταία αγωνιστική  της Α2 Μεγάλη Τετάρτη. Ευτυχώς τους ήρθε κουτί η αναβολή του αγώνα Πηνειακού-Πελοπίου κι έβαλαν αυτό το παιχνίδι και μόνον εκείνη τη μέρα. «Παίζεται» η σειρά των τεσσάρων ομάδων των πλέι-οφ, σε αυτή την κρίσιμη καμπή και έβαλαν την αγωνιστική τέτοια μέρα… Μεγάλη Βδομάδα είναι, τελούνται απόγευμα ευχέλαια στους ναούς κι εκείνοι θα έπαιζαν ποδόσφαιρο! Αφήστε δε που η αγορά είναι ανοιχτή.

*Ευτυχώς που το σκέφτηκαν και τα έβαλαν, Τετάρτη του Πάσχα, μέσα στη Λαμπρή. Τουλάχιστον θα είναι κλειστά τα μαγαζιά και οι ομάδες πλήρεις…

 

Ο Αίας τον πρώτο λόγο

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στην Α2 και ο πρωτοπόρος (έστω και με βραχεία κεφαλή) Αίας Γαστούνης, έχει τον πρώτο λόγο να τερματίσει επικεφαλής και να κάνει δικό του το μέγιστο μπόνους των εννέα βαθμών. Να βγει απευθείας πρωταθλητής είναι πλέον δύσκολο, αφού υπολείπονται δύο αγώνες και η Ολυμπιάδα Γουμέρου έχει δυνατότητες να μη χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ υπάρχει και η ομάδα του Σκουροχωρίου. Η τέταρτη ομάδα της Μαγούλας θέλει δύο νίκες, ώστε να τερματίσει σε θέση καλύτερη από την τέταρτη. Έτσι κι αλλιώς θα υπάρχει αγωνία.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot