FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Μεγάλο διπλό στη Ρόδο

Ημερομηνία: 09-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Μεγάλο αποτέλεσμα έφερε στη Ρόδο ο Πανηλειακός, αφού νίκησε στο 93΄ το νεοφώτιστο Φοίβο Κρεμαστής με 2-1 και δύο γκολ από τον εξαιρετικό Μπαρμπαρούση! Το σημαντικότερο είναι ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν από το 71΄ με δέκα καθώς είδε δεύτερη κίτρινη ο Νικολόπουλος. Νωρίτερα κίτρινη κάρτα είχαν δει και οι Καμβύσης, Μπαρμπαρούσης. Όλοι τώρα διερωτώνται πού θα πάει η δουλειά με τις κόκκινες κάρτες.

*Αντί Σωτηρόπουλου, Αντωνόπουλου, ξεκίνησαν οι Μπουρνέλης, Χατζηστάμου, ενώ έπαιξαν ως αλλαγή ο Μπάρκας (για πρώτη φορά φέτος), ο Βουργουντζής και ο Δημήτρης Τσίγκρηλας. Στον πάγκο ήταν ακόμη οι Καρακίτσος, Π. Τσίγκρηλας, Γιαννακόπουλος, Πλαστουργός.

*Πρωτοκορυφαίοι ο σκόρερ Μπαρμπαρούσης, ο Μπουτσικάκης και ο Καπετανάκης!

*Φοβερό σε έμπνευση και εκτέλεση το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις. Ο προικισμένος Σταθάτος πήρε τη μπάλα περίπου στο κέντρο του γηπέδου και κινήθηκε ταχύτατα, ελίχτηκε κι έκανε κάθετη μπαλιά στο Μπαρμπαρούση, ο οποίος μπήκε από πλάγια στην περιοχή κι ενώ ο τερματοφύλακας έβαινε του πέρασε τη  μπάλα κάτω από τα πόδια!

*Και σ’ άλλα με υγεία παιδιά… Ψηλά το λάβαρο.

 

Στα ύψη ο Παμβουπρασιακός

Δεύτερη σερί νίκη έκανε ο ΠΑΟ Βάρδας αυτή τη φορά στο «σπίτι» του επί της ομάδας του Ριόλου κι έπιασε κορυφή στον όμιλο. Το 2-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την τωρινή εικόνα της ομάδας του Μίκι Τσίρκοβιτς που είναι μια δυνατή ομάδα, σφριγηλή και οργανωμένη.

*Θανάσης Νικολόπουλος και Γιώργος Πολίτης ήταν οι δύο εκτελεστές της ομάδας του Ντίνου Σπυρόπουλου, ενώ ο γκολκίπερ Λαδάς ήταν και πάλι σπουδαίος, αφού απέκρουσε ακόμη και πέναλτι του Νιφορόπουλου!

 

Ήττα με το έτσι θέλω

Ο κόουτς Σορώτος είναι έμπειρος και «μανούλα» για τέτοια παιχνίδια. Έτσι, στην αμφίρροπη μάχη της Καρδίτσας είχε φτιάξει το πλάνο. Οι «μπλε» το ακολούθησαν και παρότι για τρία 10λεπτα ήταν πίσω στο σκορ «χτύπησαν» στο τέλος. Όμως ο πρώτος ρέφερι της συνάντησης, ο Ξενικάκης (Ανατολικής Μακεδονίας) την έκανε στην τελευταία φάση κι ενώ το σκορ ήταν οριακό υπέρ του Κοροίβου, έδωσε τη μπάλα στους αντιπάλους με εξόφθαλμη απόφαση και χάθηκε το πρώτο παιχνίδι (78-77).

 

Άνισος αγώνας στην Αμαλιάδα

Άνισος εκ προοιμίου ήταν ο αγώνας Αστέρα-Ραφήνας. Οι βυσσινόλευκοι σε σχέση με την πρεμιέρα στο Τραγανό είχαν τρεις αλλαγές. Τερματοφύλακας έπαιξε ο Χρήστου, δεξί μπακ ο Κυριάζος και στόπερ ο έγχρωμος Τζεφ, ο οποίος διακρίθηκε ιδιαίτερα.

*Σε κενές κερκίδες, λόγω της γνωστής τιμωρίας της ομάδας από πέρσι. Τριάντα φίλαθλοι από κάθε ομάδα με τους φίλους του Αστέρα να είναι εκδηλωτικοί για την ομάδα τους.

*Άνισος ο αγώνας, γιατί η Θύελλα Ραφήνας είναι καλύτερη ομάδα. Ωστόσο ο Αχαιός ρέφερι Καδδάς (Β΄ Εθνικής παρακαλώ) έσπρωξε την ομάδα της Ανατολικής Αττικής. Έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στο 33΄, όταν σε ανάποδο ψαλίδι του Μαραθιανού, ο Κυριάζος γύρισε πλάτη να αποκρούσει και η μπάλα βρήκε το χέρι του!

*Ο ίδιος έκλεισε τα μάτια στο 66΄ σε ανατροπή του Σιούλα. Δύο μέτρα, δύο σταθμά. Κίτρινες κάρτες πήραν οι Χρήστου, Αφράτης (Αστέρας), Αράπης (Θύελλα).

 

Έπαιξαν και οι μικροί

*Με τον Αστέρα ξεκίνησαν οι μικροί Ζωγάκης, Μαρκόπουλος ενώ μετά το 75΄ μπήκαν  και οι Αθανασούλης, Καραγιάννης, Ζωγόπουλος, Ζαφειρόπουλος.

*Υπάρχουν και αυτοί που διακρίθηκαν και ήταν οι Μωραΐτης, Τζεφ, Σιούλας και οι Μαρκόπουλος, Ζωγάκης.

*Σημειώνουμε τη μεγάλη ευκαιρία του Αφράτη στο 74΄, όταν από κόρνερ έπιασε κεφαλιά για να αποκρούσει επί της γραμμής ο Φύτρος!

 

Άδικο το σκορ

Δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα στην Παλλήνη η Νίκη Τραγανού. Όμως το σκορ 3-0 την αδικεί, γιατί, αφού κράτησε το μηδέν για ένα ολόκληρο ημίχρονο, ήρθε το δεύτερο, να δεχτεί τρία εκ των οποίων το πρώτο με πέναλτι και τα άλλα δύο στη λήξη και τις καθυστερήσεις! Το πέναλτι υπέδειξε ο βοηθός στο διαιτητή Σφέτσια (καλός).

*Το αυθημερόν ταξίδι, οι απουσίες (Γεωργιόπουλος, Στάτης, Κριστιάν, Ντιαλό) είναι σοβαρά δικαιολογητικά για τη βαριά ήττα (3-0). Να σημειώσουμε το ντεμπούτο του νεαρού Μιχάλη Παπαπέτρου.

*Καλύτεροι από τη φιλότιμη ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου ήταν οι Βατσής, Ακασού.

 

Η κάρτα υγείας

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο πολύς Βασιλειάδης, πέταξε μία εγκύκλιο που αφορά την κάρτα υγείας αθλητή (πολύ σωστό ως μέτρο) στην ΕΠΟ και ζητεί απαρέγκλιτα την τήρηση του μέτρου. Η ΕΠΟ, της εξυγίανσης, στέλνει εγκύκλιο στις Ενώσεις για τήρηση του μέτρου με χρονικό περιθώριο. Η ΕΠΣ Ηλείας με δική της εγκύκλιο προς τα σωματεία κοινοποιεί την εγκύκλιο της ΕΠΟ και το χρονικό περιθώριο, 9/10/2018.

*Το ερώτημα είναι πότε και πού θα προλάβουν όλοι οι ποδοσφαιριστές μέσα στο περιθώριο να τακτοποιηθούν! Απαντήστε μανδαρίνοι του Υπουργείου, πρόεδρε της ΕΠΟ και της ΕΠΣΗ!

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot