FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Καταρτίζονται οι όμιλοι στη Γ΄ Εθνική

Ημερομηνία: 13-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23103″ img_size=”full”][vc_column_text]Περιμένουμε πλέον σήμερα-αύριο την ανακοίνωση των ομίλων της Γ΄ Εθνικής. Εμείς εδώ δεν έχουμε αγωνία. Ούτε αμφιβολία ότι θα αποτελείται από 12 ομάδες, ατόφιες του Μοριά, συν δύο από τα Ιόνια νησιά (Ζάκυνθος, Παλληξουριακός). Να προφητεύσουμε πόσες θα υποβιβαστούν; Κάπου πέντε. Ονόματα ομάδων δεν αναφέρουμε, διότι τα έχουμε χιλιογράψει, οπότε τα έχετε αποστηθίσει!

 

Έχει χριστεί φαβορί

Στο σημαντικότερο φιλικό του παιχνίδι ο Αστέρας ενθουσίασε. Ήταν καλός παρά την ήττα από τα Τρίκαλα, που είναι μια κατηγορία πιο πάνω. Ήταν το πρώτο με προπονητή τον Τίμο Καβακά.

*Ουδέτεροι παράγοντες, φίλαθλοι, αθλητικογράφοι, θεωρούν τη «βυσσινί» ομάδα, ως το πρώτο φαβορί του ομίλου για την πρώτη θέση!

*Καλός και επιθετικά ο Αστέρας, που είχε 6 τελικές χωρίς ωστόσο να πετύχει γκολ.

 

Σφριγηλή η Αχαϊκή

Η ομάδα της Κάτω Αχαγιάς θα είναι στον όμιλό μας, οπότε να αφιερώσουμε δύο σχόλια όπως την είδαμε με τον Πανηλειακό. Η ομάδα του Γαβριλόπουλου παρουσιάστηκε ανανεωμένη. Από την περσινή ομάδα αγωνίστηκαν μόνον τέσσερις παίκτες, ενώ απουσίασαν οι Ντάζος, Στεφανόπουλος. Έπαιξαν οι Σαμπανέι, Πατάπης (πέρυσι στη Βάρδα), ενώ δεν έπαιξε ο Κοκκίνης που και αυτός από τον ΠΑΟΒ μετακόμισε στα «καναρίνια». Είδαμε και τον Αντωνόπουλο που επί χρόνια ήταν στον Αστέρα και ήταν πολύ καλός. Σκόρερ ο 17χρονος Σταυρόπουλος (ήρθε από τον Άρη Πάτρας) που διέλαθε της προσοχής των αμυντικών του Πανηλειακού και πέτυχε το μοναδικό τέρμα στη συνάντηση. Ανεπίτρεπτο για την άμυνα του Πανηλειακού να δεχτεί αυτό το γκολ.

 

Καινοτομία στο Κύπελλο

Για επτά χρόνια ο Καραλάγας, ως υπεύθυνος Κυπέλλου, έκανε το αυτονόητο. Αυτό που γίνεται σε όλη την Ελλάδα, με την παραλλαγή, αν μια ομάδα είχε διαφορά δύο κατηγοριών να είναι γηπεδούχος! Ακόμη, η Γ΄ τοπική να μη μπαίνει στην πρώτη φάση. Φέτος άλλαξε ρότα, γιατί ανανεώθηκε, μπαίνοντας στις εκλογές- «μαϊμού» του Φλεβάρη στο Δ.Σ.. Αποφάσισε να κάνει το Κύπελλο σε ομίλους!

*Αντέγραψε το Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής σε ομίλους, με αγώνες ένας εναντίον όλων και με βαθμολογία! Πρόσθεσε αγώνες στην πλάτη των σωματείων, σε εποχή οικονομικής κρίσης. Έτσι, κάθε ομάδα αντί ενός αγώνα νοκ-άουτ δίνει τρεις αγώνες κι έπεται συνέχεια. Τώρα πρόσθεσε η ΕΠΟ και τις ομάδες Γ΄ Εθνικής που θα μπουν στη β΄ φάση και θα δώσουν τρεις αγώνες κι αυτές…

*Άντε, καλή υπομονή… Είπαμε Κύπελλο σε ομίλους, αλλά με αγώνες νοκ-άουτ!

 

Πρώτες εντυπώσεις

Φυσιολογικά ήταν τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι ήταν προβληματικοί, εκτός από εξαιρέσεις. Το παιχνίδι της ημέρας έγινε στα Μακρίσια. Μπροστά σε 300 φιλάθλους ο Α.Ο.Μ. νίκησε το γειτονικό Ξενοφώντα. Οι περισσότερες ομάδες παρουσιάστηκαν ανέτοιμες. Πάντως, ο Θοδωρής Ανδριόπουλος κατασκόπευσε τον Α.Ο. Ξενοφών.

 

Τα… ψώνια!

Όταν βρίσκει ευκαιρία ο «πρόεδρος» βγάζει τα εσώψυχά του. Έτσι, στο σεμινάριο των διαιτητών στη ρύμη του λόγου του αποκάλεσε τους αθλητικογράφους «ψώνια». Τώρα, ποιους περιέλαβε στη λέξη ή ποιους εννοούσε, ο ίδιος καλύτερα γνωρίζει. Εμείς ποτέ δεν θα το μάθουμε.

 

Και τέταρτος διαιτητής

Άλλο και τούτο. Ο πρόεδρος –ένας είναι ο πρόεδρος- αποκάλυψε στην έβδομη ημερίδα διαιτησίας, πως στα ντέρμπι της Α΄ Κατηγορίας, θα χρησιμοποιεί  και τέταρτο διαιτητή, ο οποίος δεν θα αμείβεται!

*Φοβερή ιδέα, άπιαστη. Ιδιοκτησία του είναι η διαιτησία, ό,τι θέλει κάνει.

 

Ο λούζερ πρόεδρος

Άραγε ποιος είναι ο λούζερ πρόεδρος που έγραψε πρόσφατα αθηναϊκό μέσο κοινωνικής δικτύωσης;

Π.Κ.Τ. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot