FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό γήπεδο: Θα δώσει μεγάλη μάχη ο Αστέρας

Ημερομηνία: 07-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”45498″ img_size=”full”][vc_column_text]Καθώς προχωρούν οι αγωνιστικές προς το τέλος του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής τα πράγματα δυσκολεύουν για όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα για  τον Αστέρα. Η ομάδα της Αμαλιάδας έχει στόχο την πρωτιά στον όμιλο και το δυσκολότερο πρόγραμμα, αφού την ερχόμενη αγωνιστική πάει στη Βάρδα κι έρχεται στις 18 ο Βλαχιώτης. Άρα μέσα σε δύο αγωνιστικές κρίνονται πολλά, αν όχι όλα.

*Μετά το 2-0 προχτές στην Αμαλιάδα, οι παίκτες του Αστέρα ρωτούσαν τι γινόταν στον Βλαχιώτη τους αθλητικογράφους που ήμασταν απέναντι από τους πάγκους.

*Τους πήγε τους «βυσσινί» το παιχνίδι και παρότι ήταν ντέρμπι δεν είδαν κίτρινη κάρτα. Τέλος, παρά τα θρυλούμενα, ο Παγώνης δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

 

Ο Παναρκαδικός

Καλή ομάδα ο Παναρκαδικός, ανάγκασε σε ισοπαλία τον πρωτοπόρο Βλαχιώτη που έπαιζε χωρίς τους κεντρικούς μπακ Μπριλλάκη, Τζιόλα, λόγω κίτρινου πυρετού. Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου έχει την πέμπτη καλύτερη άμυνα, με καλό τερματοφύλακα. Έχει νικήσει εκτός έδρας τον Πανηλειακό. Έχει πάρει ισοπαλία σε Αμαλιάδα, Καλαμάτα, Βλαχιώτη.

 

Οκτώ χρόνια μετά

Οκτώ χρόνια είχαν να παίξουν στην Αμαλιάδα οι «ερυθρόλευκοι» του Πύργου. Τελευταία φορά ήταν στις 17/2/2010 για το Κύπελλο. Τότε είχε νικήσει πάλι ο Αστέρας με 2-0 και τα γκολ από Λούρμπα, Φερεκίδη. Από τους σημερινούς παίκτες του Πανηλειακού, έπαιζαν μόνο οι Καπετανάκης, Σωτηρόπουλος!

 

Η αναβολή

Η εντολή που έδωσε στους διαιτητές ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Άρης Κουλούρης, είναι να καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να μην αναβάλλονται λόγω ακαταλληλότητας οι αγώνες. Η εντολή του αυτή δόθηκε προφανώς, γιατί πάμε στο τέλος των πρωταθλημάτων. Ο ίδιος όμως έχει δικαίωμα ως Επιτροπή Πρωταθλήματος να αναβάλλει αγώνες από την Παρασκευή και από το… γραφείο του. Έτσι, ανέβαλε το παιχνίδι Βάρδα-Ίφιτος για το πρωτάθλημα Β΄ τοπικής. Υπάρχει ένα πρόβλημα εκεί με το γήπεδο «Γρ. Καλάκος» που είναι σε κακή κατάσταση. Όμως και η βαθμολογική κατάσταση των ομάδων, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, είναι ρευστή. Άρα κάτι πρέπει να γίνει!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Είχαμε προβλέψει τέσσερα διπλά για την 24η αγωνιστική της Α΄ τοπικής. Τελικά, αφού δεν το έφερε ο Ηλειακός Λεχαινών στο γειτονικό Κουρτέσι, ήταν αδύνατο να το φέρει κάποια άλλη ομάδα. Είχαμε τέσσερις άσσους και καμία ισοπαλία. Καμία έκπληξη πουθενά. Ακόμη και η νίκη του ΑΠΟΚ φυσιολογική θεωρείται, αφού η ομάδα του Γιάννη Καραλάγα, παρά κάποια αγωνιστικά προβλήματα, κάνει πολύ καλή πορεία.

*Ο Ξενοφών ξεκούρασε παίκτες. Δεν αγωνίστηκαν εξαρχής οι Αναμουρλίδης, Πλατανίτης, Μπακατσέλος, ενώ έπαιξαν οι Γ. Παναγόπουλος, Μιχαλόπουλος, Π. Κουτσογιαννάκης.

*Στους σκόρερς προηγείται με 17 γκολ ο Πάρης Κωνσταντόπουλος (Ξενοφών), ενώ έκανε αντεπίθεση ο Νικολετάκης, περσινός πρώτος σκόρερ, με χατ-τρικ, φτάνοντας σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση (16 γκολ). Στην τρίτη θέση με 14 γκολ ο Φώτης Παναγόπουλος και ο εξαιρετικός κυνηγός Άγγελος Μούτσος του Α.Ο. Μακρισίων.

 

Οι δικαιολογίες

Κάποια στιγμή πρέπει να δικαιολογούμαστε και για τις γκάφες που πιθανόν κάνουμε στα προγνωστικά μας. Είχαμε κάνει αναφορά για νίκη του Ηλειακού στο Κουρτέσι. Ούτε την ισοπαλία δεν πήραν οι «γαλάζιοι καβαλάρηδες»! Όμως,  έπαιξαν απρόοπτα χωρίς το Φλίγκο κι ο αντικαταστάτης του είχε ευθύνη για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του. Ακόμη, υπάρχουν και δύο δοκάρια και μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας από τον Ηλειακό.

 

Κακόβουλη κριτική

Με την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε και μια δήλωση του πολύπειρου τεχνικού διευθυντή του Ηλειακού, Άρη Ιακωβάκη, σχετική με την ομάδα και την πορεία της φέτος: «Κάνω έκκληση σε ορισμένους βετεράνους ποδοσφαιριστές, που κατά τύχη ή κακή τύχη φόρεσαν τη φανέλα του ιστορικού Ηλειακού μας, να πάψουν την κακόβουλη κριτική τους. Προειδοποιώ ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι τέτοιο, θα επανέλθω με… διευθύνσεις και ονόματα».

 

Η Συνέλευση της ΕΠΣ

Νέο «καταφύγιο»  βρήκε η Διοργανώτρια να πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία παρουσιάζει ελάχιστο ως μηδαμινό ενδιαφέρον, όπως και οι περισσότερες τέτοιες συνελεύσεις. Η φετινή ίσως παρουσιάσει λιγουλάκι παραπάνω ενδιαφέρον, αφού ο πρόεδρος Άρης έχει τον πονοκέφαλο της «Αγωγής» που του έχει κάνει η αντιπολίτευση, η οποία έχει ήδη ηγέτη και ακούει στο όνομα Μπηλιώνης.

*Το καταφύγιο είναι το ξενοδοχείο «AMALIAS»  περιοχής Αμαλιάδας-Κουρούτας. Τουλάχιστον αυτός ο τόπος είναι το μέσον του νομού και όχι η άκρη της άκρης, όπως το Κατάκολο.

*Όμως για τη Συνέλευση θα έχουμε συνέχειες από τη στήλη.

Π.Κ.Τ. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot