FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Επιτυχής απόβαση στη Ζάκυνθο

Ημερομηνία: 14-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός επέστρεψε από το νησί του Σολωμού, έχοντας στις αποσκευές του μεγαλειώδη πρόκριση επί του Α.Ο. Κατασταρίου, που όπως είδαμε όλοι, δεν ήταν ευκαταφρόνητος αντίπαλος. Το 3-4 στην παράταση πέρασε στην ιστορία και τώρα, πάνε για «παστέλι» στην Καλαμάτα.

*Ήταν μεγάλη πρόκριση που πέρασε από σαράντα κύματα, καθώς η ομάδα βρέθηκε να χάνει 0-2. Μας ήρθε ο ουρανός σφοντύλι, καθώς οι παίκτες δεν είχαν καταλάβει τι εστί… Λιβέρης! Ή ο κόουτς δεν τους το εξήγησε καλά ή εκείνοι δεν κατάλαβαν σωστά.

*Ωστόσο ο Πανηλειακός απέδειξε τι ομάδα είναι. Έκανε 17 τελικές και πέτυχε τέσσερα γκολ! MVP του αγώνα ο Γιώργος Στούπης, ο οποίος και γκολ πέτυχε και στον αγώνα δέσποσε.

*Στον πάγκο εκτός από τους τρεις που μπήκαν αλλαγή ήταν και οι Γκουβέρος, Βουργουντζής, Καπετανάκης (επανεμφανίστηκε) και Καραβατάς.

*Ο Τσιρογιάννης λίγος. Δεν υπάρχει πέναλτι στο 34΄. Ο Μαλαφούρης τον ξεγέλασε. Ακόμη το πέναλτι του Πανηλειακού το υπέδειξε ο β΄ βοηθός.

*Το παιχνίδι το είδαμε ζωντανό από το ζακυνθινό κανάλι ΙΟΝΙΟΝ, ενώ στο σπικάρισμα ήταν και ο φίλος Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Έτσι απολαύσαμε ένα όμορφο παιχνίδι και μια μεγάλη πρόκριση του Πανηλειακού.

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Ένα και μόνο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής παιζόταν στάνταρ άσος. Ήταν ο αγώνας Κένταυρος Μαγούλας-Αίας και φυσικά ήρθε. Οι υπόλοιποι τρεις άσοι που ήρθαν δεν ήταν στάνταρ, γιατί ήταν αντίπαλες ομάδες που ενδιαφέρονταν για τη νίκη, πλην ίσως του Ενιπέα, ο οποίος τα μούσκεψε στα Σαβάλια.

*Σπουδαίος ο Αλφειός νίκησε το Βαρθολομιό (2-0) και απέχει μόνο μια νίκη από την παραμονή. Σπουδαία και η Θύελλα, κέρδισε τον Αμπελόκαμπο, με το ίδιο σκορ και μπέρδεψε την κατάσταση στη ζώνη των πλέι-άουτ.

*Τα Σαβάλια, ο Ολυμπιακός και ο Δούμας νίκησαν μισό μηδέν τον Ενιπέα και είδαν το χρώμα της νίκης μετά από επτά αγωνιστικές. Το γκολ που έφερε πρόωρη… ανάσταση πέτυχε ο Χριστόπουλος.

 

Ένα και μόνο διπλό

Τρεις αγωνιστικές είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης, η ομάδα του Τραγανού. Την πέτυχε προχτές στο Χάβαρι (0-1) και έσπρωξε τη μελανόλευκη ομάδα στη ζώνη των πλέι-άουτ. Ένα γκολ και δύο δοκάρια είχε η Νίκη, που ήταν καλύτερη, καίτοι αγχωμένη, λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε σε σύγχυση στα καρέ των παικτών του Χαβαρίου ο Νίκος Δούλος και ήταν το τρίτο φετινό του. Ήδη η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα ανέβηκε στη δεύτερη θέση αλλά όλα θα κριθούν μετά το Πάσχα που θα παίξουν η Νίκη και η Δόξα Ν.Μανολάδας. Αυτό ήταν το ένα και μόνο διπλό που ήρθε στην 32η αγωνιστική. Το άλλο θα το φέρει ο Πανηλειακός όποτε παίξει στο Χειμαδιό.

 

Τα μεγάλα σκορ

Με την ευκαιρία του 8-0, με το οποίο επικράτησε ο Πανηλειακός της Προοδευτικής, να σχολιάσουμε ότι η ομάδα του Πύργου, έχει πετύχει μεγάλα σκορ φέτος με διαφορές. Με 7-1 επικράτησε του Αμπελόκαμπου στον Πύργο. Με 5-0 του Ηλειακού Βαρθολομιού, του Αίαντα (εκτός-Ανδραβίδα), του Ολυμπιακού Σαβαλίων, του Ηλειακού Λεχαινών.

Άλλα μεγάλα σκορ κατά το φετινό πρωτάθλημα: Ξενοφών-Χειμαδιό 6-0, Αμπελόκαμπος-Αίας  7-0, Νίκη-Χειμαδιό  8-0, Λεχαινά-Χειμαδιό  8-0, Ξενοφών-Θύελλα 5-1.

 

Με Γλυφάδα οι Γυναίκες

Με ομάδα Α΄ Κατηγορίας κληρώθηκαν οι γυναίκες του Πανηλειακού στο Κύπελλο Ελλάδας (τρίτη φάση). Είναι η ομάδα της Γλυφάδας (Αθηνών), η οποία στο οικείο πρωτάθλημα των εννέα ομάδων είναι έκτη. Αυτό το παιχνίδι που θα γίνει στο «Μαρακάνα» αργεί, θα γίνει στις 14 του Μάη.

 

Χωρίς σφυρίχτρα

Η διαιτητική ένδεια στην ποδοσφαιρική Ηλεία είναι εμφανής, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα σε κάθε ευκαιρία. Είναι χαρακτηριστικό πως την προηγούμενη μόλις αγωνιστική το Σαββατοκύριακο (Λαζάρου και Βαΐων) πέντε ρέφερι σφύριξαν από δύο παιχνίδια. Πήραν ανάσα και τη Τετάρτη τρεις από αυτούς ξανασφύριξαν! Η απόλυτη ένδεια. Ακόμη και σε αυτό το παιχνιδάκι, Μαγούλα-Αίας, σφύριξε ο έμπειρος ρέφερι Στάμος Σφυρής!

*Στο μεταξύ ο Γιώργος Μαρκαντωνάτος σφύριξε χτες στο Αίγιο (Παναιγιάλειος-Άρης). Ήταν το τρίτο του παιχνίδι στη Β΄ Εθνική, ενώ έχει και πέντε στη Γ΄ Εθνική!

*Τέλος, ο υπεύθυνος ορισμών διαιτητών της ΕΠΣΗ, προχτές ήταν παρατηρητής διαιτησίας στη Σπάρτη, όπου είδε το Νίκα (Μεσσηνίας) στον αγώνα με τα Χανιά.

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot