FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Αισιοδοξία στη Βάρδα

Ημερομηνία: 14-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23103″ img_size=”full”][vc_column_text]Είχαμε αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του Παμβουπρασιακού φέτος. Παίκτες ήρθαν και άλλοι έφυγαν. Στην κοντινή Αχαγιά μετακόμισαν οι Σαμπανέι (εννέα γκολ πέρυσι), Μητρόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης. Παρελθόν οι Γούρμος, Βατσής, Αγουρίδης, Λούρμπας.

Νέοι παίκτες φόρεσαν την πράσινη φανέλα (Κωνσταντινίδης, Μελετίδης, Μάζης, Χούσα, Δημητρίου, Κουργιαλάς, Λιόσης, Ράλλης, Λαδάς, Σώκαλης). Όλοι αυτοί πρέπει να προσαρμοστούν. Ορισμένοι θα πάρουν το χρίσμα βασικού και άλλοι θα περιμένουν να γίνουν βασικοί.

*Δύσκολο το έργο του Ηλία Φωτόπουλου και των συνεργατών του, ώστε όλοι οι νέοι σε συνδυασμό με τους παλαιούς θα πρέπει να γίνουν ομάδα. Στα φιλικά έγινε καλή δουλειά (μέσα στον καύσωνα μάλιστα) και τώρα πάμε για το τελευταίο στάδιο. Έγιναν ως τώρα έξι φιλικά και υπάρχει αισιοδοξία για τη νέα περίοδο, η οποία θα είναι δύσκολη. Σε αναμονή μάλιστα και της ανακοίνωσης  του ομίλου.

 

Προβλημάτισε ο Πανηλειακός

Αγνώριστος φάνηκε ο Πανηλειακός στο τελευταίο φιλικό με την Αχαϊκή. Ενώ την Παρασκευή η ομάδα στο προπονητικό δίτερμα πέταγε στην κυριολεξία, ενώ ήταν εξαιρετική σε όλα τα φιλικά, στην επίσημη πρώτη του Γιώργου Κούτση απογοήτευσε τους φιλάθλους. Ο κόουτς του Πανηλειακού κατέβασε την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με εκείνη που είχε κατεβάσει ο Κουρμπανάς στο φιλικό με τα Βραχνέικα (4-0), αλλά έχασε από την Αχαϊκή. Θεωρούμε τυχαία την εμφάνιση και θα περιμένουμε τη συνέχεια.

*Προβληματίζει η απουσία του Νικολόπουλου, ο οποίος έπαθε υποτροπή σε παλαιότερο τραύμα. Η απουσία του στοιχίζει στην ομάδα γιατί ο Ντίνος αποκτήθηκε για να βοηθήσει. Θα περιμένουμε να επιστρέψει σύντομα και υγιής!

 

Όσο δεν υπάρχει αντίπαλος

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ θεωρεί κτήμα του τη διαιτησία και οσάκις βρίσκει ευκαιρία δίνει το στίγμα του. Πόσον μάλλον στο σεμινάριο, όπου πέραν των διαιτητών είχε ακροατήριο αποτελούμενο από προπονητές, αλλά και τους παρατηρητές αγώνων. Ακούστηκε να λέει, λοιπόν, στο επιλεγμένο εν πολλοίς ακροατήριο πως, παρά την «πολεμική» που του γίνεται από την αντιπολίτευση θα φύγει το ’21!

*Θα μπορούσε να πει και το 2031, πως θα φύγει. Όσο δεν θα υπάρχει αντίπαλο δέος. Όμως έχει πειραχτεί από την «αγωγή» που του έκανε η ΠΑΚΗ με επικεφαλής τον Πέτρο Μπηλιώνη. Αιχμή του δόρατος ο υποψήφιος τότε μεμονωμένος-ανεξάρτητος Πέτρος Σταθόπουλος.

*Η αγωγή κυοφορήθηκε για πολύ καιρό και κατατέθηκε στο δικαστήριο στις 27 Ιουλίου, αφού η διαβούλευση κράτησε 5 μήνες. Έπεσε πολύ ψάξιμο νωρίτερα. Σε 3 μήνες περίπου θα ξέρουμε τι πρόκειται να γίνει…

 

Ο Σπύρος

Σε χρόνο ρεκόρ τους τα χάρισε ο Σπύρος Αντωνόπουλος εκεί στη Ζάκυνθο. Δεν είχε στο νου του να παίξει με την καριέρα του!

 

Η Προοδευτική

Άργησε αλλά σε χρόνο ρεκόρ φτιάχτηκε η Προοδευτική στη Μανολάδα. Στο φετινό εύκολο πρωτάθλημα Α΄ τοπικής, η ομάδα του Μάκη Πολίτη, θα είναι και πάλι πρωταγωνίστρια!

 

Ο Μάνθος, ο Κούλης κι ο Σταθόπουλος

Ο Μάνθος, παιδί του Κύρου Βασσάρα εδώ και χρόνια, έδωσε το στίγμα του στις εξετάσεις που έκανε στο πρόσφατο σεμινάριο. Διόρθωσε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος και άφησε εκτός ορισμένους διαιτητές. Αρκετοί δεν μπόρεσαν στις 20 ερωτήσεις να γράψουν σωστά τις 12 κι έτσι θα δοκιμάσουν ξανά σε 15 μέρες. Εξετάσεις έδωσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, εκτός από τον Ανδρέα Δούφα, ο οποίος πήγε, είδε και απήλθε, χωρίς να δώσει εξετάσεις!

*Τέλος ο Χρήστος Κούλης από το εθνικό πρωτάθλημα. Με δική του απόφαση, δεν πήγε να δώσει στις επαναληπτικές εξετάσεις στα αγωνιστικά και τέθηκε εκτός πίνακα. Ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια και πήρε τη σωστή, κατά την κρίση του, απόφαση.

*Τέλος και ο Πάνος Σταθόπουλος από τη Σουπερλίγκα, όπου παρέμεινε επί χρόνια, καθώς δεν επεδίωξε να περάσει στην επαναληπτική αγωνιστική δοκιμασία. Η διαιτησία της Ηλείας «φτώχυνε» πολύ.

Π.Κ.Τ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot