FOLLOW US: facebook twitter

Ανέλαβε ο νέος διοικητής της Π.Υ. Λεχαινών

Ημερομηνία: 12-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32736″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε καρδιά της αντιπυρικής περιόδου, έγινε η αλλαγή διοίκησης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών. Πλέον διοικητής αναλαμβάνει ο Αντιπύραρχος Δημήτρης Αντωνάκης, ενώ η μέχρι πρότινος διοικητής, Πυραγός Έφη Παπαβραμοπούλου, παραμένει ως υποδιοικητής.

Χθες ήταν η πρώτη επίσημη ημέρα των νέων του καθηκόντων και παραβρέθηκε στον αγιασμό του κλιμακίου αεροπυρόσβεσης της Ανδραβίδας για τα Canadair. Ο ίδιος είναι από την Αθήνα, αλλά η σύζυγός του κατάγεται από το νομό Ηλείας.

Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως «… έχω ενημερωθεί για την περιοχή που αναλαμβάνω και τους κινδύνους που υπάρχουν και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προλάβουμε στην οποιαδήποτε έναρξη πυρκαγιάς».

Έδωσε και συμβουλές προς τους πολίτες λέγοντας ότι «… εφιστώ την προσοχή στους πολίτες σε ότι αφορά τις καύσεις υπολειμμάτων καλλιεργειών, ξερά κλαδιά και χόρτα, όπως επίσης στην χρήση μηχανημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σπινθήρες, ώστε να μην έχουμε άσκοπες πυρκαγιές»…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot