FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ολυμπιακός Σαβαλίων 1-2: Διπλό τετράδας με ανατροπή

Ημερομηνία: 26-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53443″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων πέτυχε μεγάλο διπλό στο Επιτάλιο με 2-1 και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενος το στραβοπάτημα του Ενιπέα. Στο λασπωμένο αγωνιστικό χώρο, ο Αλφειός μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε στο 5΄ με το Νεκτάριο Ζούλη ύστερα από σέντρα του Χαραλαμπόπουλου. Στην επανάληψη η ομάδα του Γιάννη Δούμα έκανε την ανατροπή, με τον Σταυρούλια να ισοφαρίζει στο 60΄ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση και τον ίδιο παίκτη τρία λεπτά μετά να γράφει το 1-2 με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Χοτζάι.
Ο Αλφειός πίεσε για την ισοφάριση και είχε δύο καλές φάσεις  με μια κεφαλιά του Αντώνη Πρίφτη και ένα σουτ του Τεκερλέκη που πέρασαν λίγο άουτ. Οι «πράσινοι» διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ του Μπουτσικάκη στο 75΄ (φάουλ πάνω στον Κόλλια υπέδειξε ο διαιτητής Σταθόπουλος) και για ένα πέναλτι σε κράτημα του Καλαντζή στο 84΄.
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κιτρίνη ο Χοτζάι.

Αλφειός : Μπίζος, Αντ. Πρίφτης, Καλατζής, Μανέτας, Σεμπέκος, Τερκελέκης, Πεσκελίδης (65’ Στροφύλας), Χαραλαμπόπουλος (77’ Μουλάς), Ζούλης, Νικολόπουλος, Μπουτσικάκης (80’ Πέρρας)

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μαρκόπουλος Μ., Σαβανίδης, Χοτζάι, Γεωργίου (80’ Τσακοπιάκος Δ.), Τσακοπιάκος Κ., Κολτσίδας (76’ Λαμπρόπουλος), Μαρκόπουλος Χ., Σταυρούλιας (87’ Κανάνι), Καλουτάς[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot