FOLLOW US: facebook twitter

Αισιόδοξη η αγορά της Αμαλιάδας: Περιμένοντας την… Ανάσταση

Ημερομηνία: 10-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Σε γρήγορους ρυθμούς άρχισε να μπαίνει σιγά σιγά η αγορά της Αμαλιάδας. Ο καιρός είναι σχεδόν καλοκαιρινός και η ψυχολογία του κόσμου έχει αλλάξει προς το καλύτερο, και αυτό φαίνεται αν βγει κανείς μια απογευματινή βόλτα στον πεζόδρομο και στην αγορά της πόλης.

Η κίνηση έχει ζωντανέψει αρκετά με τον ερχομό του Πάσχα, αν και κατά γενική ομολογία είναι λιγότερη σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Ο κόσμος, πιο ξεκούραστος και γενικά πιο ξέγνοιαστος, βγαίνει για έρευνα αγοράς και αρχίζει να κάνει τα πρώτα του ψώνια. Οι λαμπάδες είναι οι πρωταγωνίστριες στις πωλήσεις όπως και κάθε Πάσχα, καθώς αποτελούν το απαραίτητο αξεσουάρ του Μ. Σαββάτου.

Χειροποίητες, πολύχρωμες, αρωματικές, με παιχνίδια, για όλα τα γούστα και τις ηλικίες κοσμούν τις βιτρίνες των καταστημάτων και περιμένουν νονές και νονούς να τις αγοράσουν.

Τα χασάπικα έχουν κι αυτά την τιμητική τους, αλλά και τα καταστήματα ρούχων δείχνουν σχετική άνοδο, αφού οι διακοπές του Πάσχα συμπίπτουν με το πέρασμα προς το καλοκαίρι. Τα πράγματα είναι γενικά χαλαρά προς το παρόν, αλλά η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί Παρασκευή και Σάββατο.

 

Γεωργακόπουλος (αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αμαλιάδας)

Η τάση της αγοράς δεν είναι ανοδική, ευελπιστούμε όμως ότι θα κορυφωθεί την επόμενη εβδομάδα. Ελπίζουμε να Πάσχα να πάει καλά για όλους και ευχόμαστε καλές γιορτές!

 

Περδίκη Μάντυ (Παιχνίδια ΜΑΝΤΥ)

Η κίνηση έχει αρχίσει από την περασμένη εβδομάδα, με τις λαμπάδες να πρωταγωνιστούν στις πωλήσεις, και αναμένεται να κορυφωθεί τη Μεγάλη Εβδομάδα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε λαμπάδες αλλά και σε όλα μας τα είδη σε πολύ καλές τιμές. Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία σε όλα τα παιδάκια!

Γιώργος Ματσούκας (Χειρότεχνο)

Η κίνηση είναι γενικά υποτονική. Εμείς διαθέτουμε λαμπάδες για όλες τις ηλικίες σε χαμηλές τιμές και βέβαια χειροποίητες λαμπάδες για όλα τα γούστα. Επίσης, φτιάχνουμε λαμπάδες όπως ο πελάτης επιθυμεί.

Παναγιώτης Κορδονούρης (Βιβλιοπωλείο Γνώση)

Η κίνηση έχει κάπως αυξηθεί τις γιορτινές μέρες. Κάποιοι αγοράζουν πράγματα ως δώρα, γενικά όμως είμαστε επιφυλακτικοί γιατί γενικότερα υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Η παρατεταμένη κρίση έχει επηρεάσει και τα βιβλιοπωλεία.

Κώστας Σταυρούλιας (Αθλητικά είδη)

Τα πράγματα είναι αρκετά υποτονικά, περιμένουμε να αλλάξει λίγο ο καιρός και η ψυχολογία.

Ευγενία Τεμπονέρα (Εκκλησιαστικά είδη)

Το κατάστημά μας λόγω είδους έχει κίνηση αυτές τις ημέρες. Δειλά δειλά έχουμε ξεκινήσει και δουλεύουμε. Η αγορά σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια έχει πέσει πολύ. Γενικά, αν πάρουμε υπόψη μας την όλη κατάσταση, είμαστε ικανοποιημένοι.

Βρυώνης (Κοσμήματα)

Αισιοδοξία και υγεία και όλα θα γίνουν!

Αθανασοπούλου Αγγελική (βιβλιοπωλείο Υδρόγειος)

Υποτονικά πράγματα, η κίνηση είναι ελάχιστη στο χώρο του βιβλίου καθώς οι νέες γενιές δεν το έχουν συνηθίσει σαν είδος. Παρολαυτα περιμένουμε τη Μ. Εβδομάδα να καλυτερέψει η κατάσταση

 

Χρήστος Βυθούλκας (χασάπικο)

Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η κίνηση. Υπάρχει επάρκεια σε ντόπια αρνιά και κατσίκι, οι τιμές είναι γενικά πιο χαμηλές από απο τις προηγούμενες χρονιές και έχουν ξεκινήσει κάποιες παραγγελίες, οι οποίες αναμένεται να αυξηθούν την επόμενη εβδομάδα. Η τιμή του αρνιού αρχίζει από τα 7,5 το κιλό


Κατερίνα Κρινά (Στιγμές Χαράς)

Έχει αρχίσει η κίνηση, ο κόσμος ρωτάει, κάνει έρευνα αγοράς. Ελπίζουμε τη Μ. Εβδομάδα να έχει περισσότερη κίνηση, να βγει ο κόσμος να κάνει τις απαραίτητες αγορές

 

Διονύσιος Στίβας (Οπτικά)

Η εικόνα δεν φαίνεται ακόμα, είναι νωρίς. Για τον δικό μας κλάδο θα φανεί μια εβδομάδα μετά το Πάσχα, αν και δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά. Σαν Έλληνες οπτικοί ελπίζουμε να λυθεί το πρόβλημα με τον πρώην ΕΟΠΥΥ, νυν ΕΦΚΑ και μαζί με την Ανάσταση να δοθεί και ένα τέλος με το πρόβλημα παροχής γυαλιών στους ασφαλισμένους.

 

Νικόλαος Κίντος (παιχνίδια)

Οι πωλήσεις στις λαμπάδες έχουν ξεκινήσει και πάνε καλά. Εμείς προσφέρουμε όμορφες χειροποίητες αρωματικές λαμπάδες σε τιμές εκπληκτικές.

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Τάκης Δόξας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot