FOLLOW US: facebook twitter

Αγώνας δρόμου για την αποκατάσταση στην Ανδραβίδα για την αποκατάσταση των ζημιών από τη φωτιά

Ημερομηνία: 14-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38842″ img_size=”full”][vc_column_text]Στη μάχη της αποκατάστασης των ζημιών έχουν πέσει στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης και κυρίως στην Ανδραβίδα μετά την πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας.

Η ΔΕΔΔΗΕ και η Cosmote με συνεργεία τους από την πρώτη στιγμή έσπευσαν για την αποκατάσταση των ζημιών στα δίκτυά τους. Το ίδιο πασχίζουν και οι ιδιοκτήτες των εγκαταστάσεων που βρέθηκαν στο πέρασμα της φωτιάς, όπως συσκευαστήρια, αποθήκες, σταβλικές εγκαταστάσεις….

Το δικό τους αγώνα δίνουν στον Ιππικό Όμιλο «Σπάρτακος» ενόψει και την διοργάνωσης της 83ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας. Πέρα από τη συμμετοχή των μελών του Ομίλου, στις εγκαταστάσεις θα φιλοξενηθούν και άλογα συμμετεχόντων από άλλες περιοχές. Το τολ με τις ζωοτροφές καταστράφηκε.

Ο σανός κάηκε, ενώ το μεταλλικό κτίριο υπέστη σοβαρές ζημιές, που θα αναγκάσουν τη διοίκηση του ομίλου να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Το κυρίαρχο θέμα όμως για τους «Σπαρτακιστές» είναι να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην Ιππική Έκθεση και να φιλοξενήσουν όσους το επιθυμούν χωρίς προβλήματα. Για αυτό και έχουν απευθύνει έκκληση βοήθειας για ζωοτροφές για τα άλογα αυτές τις ημέρες…[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1505391885157-38931da9-0b0b-8″ include=”39090,39091,39092″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot