FOLLOW US: facebook twitter

Αγώνας δρόμου για τη μεταφορά των μαθητών

Ημερομηνία: 16-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Ένα – ένα αντιμετωπίζονται τα προβλήματα

Κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει και φέτος στη μεταφορά των μαθητών καταβάλουν οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας. Την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει η πεποίθηση πως θα λυθούν αρκετά από τα ζητήματα, ώστε οι μαθητές ανεμπόδιστα να φτάνουν στο σχολείο τους καθημερινά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος σε δηλώσεις του στάθηκε στα προβλήματα που κάθε χρόνο υφίστανται σε ότι αφορά στην μεταφορά των μαθητών. Από την αρχή της εβδομάδας έχουν διαπιστωθεί τα νέα δρομολόγια και οι τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν και άλλα προβλήματα που αφορούν τις πληρωμές του ΚΤΕΛ και των ταξί.

Τόνισε πως μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Μπράμο συναντήθηκαν με τους εμπλεκόμενους ώστε να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα. Θέματα που υπήρχαν στην περιοχή της Βάρδας και στο Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού, αντιμετωπίστηκαν και θα «τρέξουν» όλα ομαλά από τη Δευτέρα.

Επίσης από την αρχή της νέας εβδομάδας οι υπηρεσίες έχοντας συγκεντρώσει όλες τις εκκρεμότητες θα περάσουν από την Οικονομική Επιτροπή την Τετάρτη, διαδικασία διαπραγμάτευσης, που θα λύσει και τα προβλήματα αυτά.

«Θέλουμε τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των γονέων για να αντιμετωπίσουμε σωστά τα ζητήματα που προκύπτουν, ώστε να δώσουμε λύσεις και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ηλείας. Ελπίζω πως δεν θα έχουμε άλυτα θέματα σε βαθμό μεγαλύτερο από εκείνον που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Εκείνο που θα δώσει οριστική λύση είναι να ολοκληρωθεί ο νέος διαγωνισμός που θα έχει τριετή διάρκεια. Έτσι αισιοδοξούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματα για αυτό το χρονικό διάστημα και με τη βοήθεια της Πολιτείας που δεν ήταν πάντα η καλύτερη τα τελευταία χρόνια με πολλές παλινωδίες στο νομικό πλαίσιο που διέπει τη μεταφορά των μαθητών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot